Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 elbette vaktim oldukça efendilerinden söz edeceğim...ama dediğim gibi önemli olan tarzınızı yansıtan maddi değeri önemli değil onları ortaya koymanız yada beğendiğiniz bir marka yada modelde olabilir sayın adminim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Burda bir yanlış anlama var; ben saat zevkleriniz nasıl gibi anladım bu yüzden şu tarz saatleri seviyorum dedim.E başlık "efendileri" oluncada vacheron dedim, yoksa alabileceğimden değil. Kolumdaki saatte gayet ucuz ama manevi değeri paha biçilemez olan bir saattir. Vacheron demenizde bir sakınca yok canım. Sadece hani televizyondaki sucuk reklamları hesabı alabilen var, alamayan var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Bu da deniz saat im...Kum gümeş deniz bunca zamandır hiç etkilemedi... şu ON ve OFF yazılarının yeri yer değiştirse muhteşem bir ironi olacakmış.. ama elin cahil isviçrelisi nerden düşünsün ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 8'de kalk 10'da yat Mı demek istiyor Yav ? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 şu ON ve OFF yazılarının yeri yer değiştirse muhteşem bir ironi olacakmış.. ama elin cahil isviçrelisi nerden düşünsün ki? Alperen çok ilginç bir saat bu....Alarm bu....saat in camına tık ladığında alarm kaçtaysa o zamanı gösteriyor...Sabah yada ayarladığın saatte uyarıyı durdurmak için yine bir kez tıklaman yeterli.... 8'de kalk 10'da yat Mı demek istiyor Yav ? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yakup Alarm açıp kapatma ayarı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Alperen çok ilginç bir saat bu....Alarm bu....saat in camına tık ladığında alarm kaçtaysa o zamanı gösteriyor...Sabah yada ayarladığın saatte uyarıyı durdurmak için yine bir kez tıklaman yeterli.... Yakup Alarm açıp kapatma ayarı... Hmmmm.Özelmiş..Yakışır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Hmmmm.Özelmiş..Yakışır Yok be Yakup um ....epey oldu alalı..Zaten ben deniz için rahat kullacağım bişey bakarken bu biraz donanımlı çıktı.. gerisi tamamen tesadüf.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Yok be Yakup um ....epey oldu alalı..Zaten ben deniz için rahat kullacağım bişey bakarken bu biraz donanımlı çıktı.. gerisi tamamen tesadüf.... Mütevazilik akıyor selpak getirin 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Mütevazilik akıyor selpak getirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Alperen çok ilginç bir saat bu....Alarm bu....saat in camına tık ladığında alarm kaçtaysa o zamanı gösteriyor...Sabah yada ayarladığın saatte uyarıyı durdurmak için yine bir kez tıklaman yeterli.... Yakup Alarm açıp kapatma ayarı... abi onu demek istemedim.. ON yazısı üstte olsaymış 10=ON olacakmış.. onun için demiştim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 yalnız elin isveçlisi türkçe de "on" = 10 oldugunu bilmiyordur "ten" = 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 abi onu demek istemedim.. ON yazısı üstte olsaymış 10=ON olacakmış.. onun için demiştim.. Alperen anladım da...Bende sana saati anlatyım demiştim ama tabii lafa başka yerden başlayınca ....Hatırarmısın bilmem ama bir ara Akbank mı ?Akbank... Akbank... diye bir espiri vardı benim iş ona döndü..İdare et artık ..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Bunun beyazını eski kız arkadaşa almıştık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2012 Bunun beyazını eski kız arkadaşa almıştık benımde severek kullandıgım bı saat 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap