Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Farlar aynı değil.

Featured Replies

• Yanıt 59
  • Görüntüleme 9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• demek ki o kadar da koskoca değil.. premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlış

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kesinlikle hepsinde var. Fabrikasyon ise ancak makyajda düzelir hepsinde yoksa insan hatası bayi bakmalı.

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Size şöyle bir örnek vermem gerekirse hayatımda 6 kez araç değiştirdim bunlardan 3 ü sıfırdı ve 5 ini babamın parasıyla almıştım. Fakat bu son aldığım araçı neredeyse tamamiyle kendimin ve eşimin bi

Yanıtlama zamanı:

öyle korkulacak bişe yok gibi benim aracımıda teslim alırken sağ stop lambası sola göre çıkık duruyordu söyledim 2 dk da ayarladılar

Yanıtlama zamanı:

Tolga bey aracınızın rengi gece grimi ? kül kahverengimi ?

Kül kahverengi

Yanıtlama zamanı:

sorun bence kaputun ya da bagaj kapağının ayarsızlığından servite ayarlatınca düzelir benim araçta farlarda simetrik değil stoplarda ama ışık yüksekliğinde bir sıkıntı yok bu durumda demek ki farlar ve stoplar normal anormal olan kapaklar

özer aygül tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dün ford servise gittim.bu konu ile ilgili konuşucaktım arkadaşlar toplantıdaydı.

Beklerken diğer araçları inceledim ve gördüm ki diğer tüm araçlardada bazısında az bazısında çok orantısızlık mevcut.Sonuç olarak çok göze batmadığı için içim rahatlıyarak çıktım.Hatta akşam eve döndüğümde evin önünde 2 adet focus 3 trend vardı onlarıda inceledim ve sonuç olarak onlardada bu orantısızlık mevcuttu.

Şimdi gelelim asıl merak ettiğime koskoca ford bu hatayı bile bile niçin düzeltmiyor???

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım yakında benden aracımı geri alıcaklar.Tüm hataları buluyorum diye:)

Yanıtlama zamanı:

Dün ford servise gittim.bu konu ile ilgili konuşucaktım arkadaşlar toplantıdaydı.

Beklerken diğer araçları inceledim ve gördüm ki diğer tüm araçlardada bazısında az bazısında çok orantısızlık mevcut.Sonuç olarak çok göze batmadığı için içim rahatlıyarak çıktım.Hatta akşam eve döndüğümde evin önünde 2 adet focus 3 trend vardı onlarıda inceledim ve sonuç olarak onlardada bu orantısızlık mevcuttu.

Şimdi gelelim asıl merak ettiğime koskoca ford bu hatayı bile bile niçin düzeltmiyor???

demek ki o kadar da koskoca değil..

premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlışlıklarından, gelen takırtılardan, titreme seslerinden bahsediliyordu.. sonuç olarak insan yapısı, sıfır hata imkansız.. ama kronikleşen bir hata varsa el atılması lazım elbette.

Yanıtlama zamanı:

demek ki o kadar da koskoca değil..

premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlışlıklarından, gelen takırtılardan, titreme seslerinden bahsediliyordu.. sonuç olarak insan yapısı, sıfır hata imkansız.. ama kronikleşen bir hata varsa el atılması lazım elbette.

Kesinlikle hepsinde var. Fabrikasyon ise ancak makyajda düzelir :D hepsinde yoksa insan hatası bayi bakmalı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bmw de dahi bu tarz hatalardan bahsediliyorsa.Bu konuyu direk kapatalım bence arkadaşlar:)

Yanıtlama zamanı:

Bmw,Mercedes,Audi yine bir nebze orta sınıf sayılır.Bentleyde de aynı sorunlar var Maseratide de.İçerden gelen takırtılardan tut,aynaların gövde ile bağlantılarında yamukluk,açıklık vs vs...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bentley yada maserati alıcam o kadar para vericem bu sorunlar çıkıcak varya çekerim fabrikasının önüne önce balyoz çekiçle dalarım ardındanda yakarım:)

Tabi bir de şu var o araçları alan adamların çoğu zaman 3 5 tane aracı olduğu için farketmiyorlardır bile bu sorunları.

Yada biz anca bir araç alabildiğimiz için her şey haklı olarak gözümüze batıyor.Bu zamanda bir kalemde 50 60 milyar bir araca yatırmak gerçekten kolay değil.

Durum böyle olunca istemiyoruz en ufak prüz olsun aracımızda.

Yanıtlama zamanı:

Üretim hattı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Her araçta görülecek şeyler bunlar. Muhtemelen bayiler son kontrollerini yapmamışlar ve ya yapamamışlar. Bende de aynı sıkıntılar mevcut. Sonuçta -geçenlerde Yakup da bahsetmişti- artık yeni araçlar full lazer kaynaklı şekilde gelmiyor. Kaputu açtıktan sonra çamurluk bağlantılarına dikkat ettim gerçekten de öyle kaynak sadece gövde bağlantı yerinde var. Simetri hatalarına gelince sonuçta bu araçlar ışınlama yöntemiyle sokulmuyor ülkeye binlerce kilometreyi nasıl getirildikleri malumunuz. Araçlar da lego gibi olunca :kıhkıh: haliyle olur böyle vakalar. Dediğim gibi son kontrolleri servisler yapmalıydı. Servislere gidin sorunu anlatın bence. Hallederler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.