Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70316 Bende de aynı sorun vardı Otokoçta usta kaputu açtı iki tane civata geşetti farın civatalarını, ayarladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70335 Montaj hatasıdır, far ayarları sorunsuz ise periyodik bakımda, kötü ise beklemeden yetkili serviste düzelttirirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70465 öyle korkulacak bişe yok gibi benim aracımıda teslim alırken sağ stop lambası sola göre çıkık duruyordu söyledim 2 dk da ayarladılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70539 Tolga bey aracınızın rengi gece grimi ? kül kahverengimi ? Kül kahverengi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201214 yıl comment_70744 sorun bence kaputun ya da bagaj kapağının ayarsızlığından servite ayarlatınca düzelir benim araçta farlarda simetrik değil stoplarda ama ışık yüksekliğinde bir sıkıntı yok bu durumda demek ki farlar ve stoplar normal anormal olan kapaklar Mayıs 3, 201214 yıl özer aygül tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71110 Dün ford servise gittim.bu konu ile ilgili konuşucaktım arkadaşlar toplantıdaydı. Beklerken diğer araçları inceledim ve gördüm ki diğer tüm araçlardada bazısında az bazısında çok orantısızlık mevcut.Sonuç olarak çok göze batmadığı için içim rahatlıyarak çıktım.Hatta akşam eve döndüğümde evin önünde 2 adet focus 3 trend vardı onlarıda inceledim ve sonuç olarak onlardada bu orantısızlık mevcuttu. Şimdi gelelim asıl merak ettiğime koskoca ford bu hatayı bile bile niçin düzeltmiyor??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71115 Sanırım yakında benden aracımı geri alıcaklar.Tüm hataları buluyorum diye:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71165 Dün ford servise gittim.bu konu ile ilgili konuşucaktım arkadaşlar toplantıdaydı. Beklerken diğer araçları inceledim ve gördüm ki diğer tüm araçlardada bazısında az bazısında çok orantısızlık mevcut.Sonuç olarak çok göze batmadığı için içim rahatlıyarak çıktım.Hatta akşam eve döndüğümde evin önünde 2 adet focus 3 trend vardı onlarıda inceledim ve sonuç olarak onlardada bu orantısızlık mevcuttu. Şimdi gelelim asıl merak ettiğime koskoca ford bu hatayı bile bile niçin düzeltmiyor??? demek ki o kadar da koskoca değil.. premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlışlıklarından, gelen takırtılardan, titreme seslerinden bahsediliyordu.. sonuç olarak insan yapısı, sıfır hata imkansız.. ama kronikleşen bir hata varsa el atılması lazım elbette. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71166 demek ki o kadar da koskoca değil.. premium araçlarda bile çıkıyor böyle sorunlar.. bir ara, sırf merakımdan DH'nin BMW 5 serisi başlığına takılmıştım.. orada bile montaj hatalarında, trim yanlışlıklarından, gelen takırtılardan, titreme seslerinden bahsediliyordu.. sonuç olarak insan yapısı, sıfır hata imkansız.. ama kronikleşen bir hata varsa el atılması lazım elbette. Kesinlikle hepsinde var. Fabrikasyon ise ancak makyajda düzelir hepsinde yoksa insan hatası bayi bakmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71174 Bmw de dahi bu tarz hatalardan bahsediliyorsa.Bu konuyu direk kapatalım bence arkadaşlar:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71175 Bmw de dahi bu tarz hatalardan bahsediliyorsa.Bu konuyu direk kapatalım bence arkadaşlar:) hahahahha, bence de 1 serisini geçtim, 3 serisi bile değil 5 serisi, düşün yani.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71180 Bmw,Mercedes,Audi yine bir nebze orta sınıf sayılır.Bentleyde de aynı sorunlar var Maseratide de.İçerden gelen takırtılardan tut,aynaların gövde ile bağlantılarında yamukluk,açıklık vs vs... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71195 Ben bentley yada maserati alıcam o kadar para vericem bu sorunlar çıkıcak varya çekerim fabrikasının önüne önce balyoz çekiçle dalarım ardındanda yakarım:) Tabi bir de şu var o araçları alan adamların çoğu zaman 3 5 tane aracı olduğu için farketmiyorlardır bile bu sorunları. Yada biz anca bir araç alabildiğimiz için her şey haklı olarak gözümüze batıyor.Bu zamanda bir kalemde 50 60 milyar bir araca yatırmak gerçekten kolay değil. Durum böyle olunca istemiyoruz en ufak prüz olsun aracımızda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71201 Oranın buranın yamukluğuna bakıp düz olunca zevk alan var mı ? Harbiden böyle yaşanmaz Üzülüyorum böyle yaşayanlara.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71205 Üretim hattı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Her araçta görülecek şeyler bunlar. Muhtemelen bayiler son kontrollerini yapmamışlar ve ya yapamamışlar. Bende de aynı sıkıntılar mevcut. Sonuçta -geçenlerde Yakup da bahsetmişti- artık yeni araçlar full lazer kaynaklı şekilde gelmiyor. Kaputu açtıktan sonra çamurluk bağlantılarına dikkat ettim gerçekten de öyle kaynak sadece gövde bağlantı yerinde var. Simetri hatalarına gelince sonuçta bu araçlar ışınlama yöntemiyle sokulmuyor ülkeye binlerce kilometreyi nasıl getirildikleri malumunuz. Araçlar da lego gibi olunca haliyle olur böyle vakalar. Dediğim gibi son kontrolleri servisler yapmalıydı. Servislere gidin sorunu anlatın bence. Hallederler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın