Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomatik Focus II

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar

Focus II otomatik vites almayı düşünüyorum. 2007-2009 arası modellere baktım, fiyatları 30-34 arası değişiyor. Bu aracı kullanan arkadaşlar bilgi verilerse sevirim. Yakıt tüketimi, vites geçişleri nasıldır. Sorun yaratır mı? Lpg uygulanabilir mi, uygulama araca zarar verir mi?

Teşekkürler

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 31,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Araç Benzinli ise 100 ps bu sorunsuz Dizel ise 109 ps bu sorunlu Baska otomatik yok Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Uzak durunuz.. Şanzuman problemli

• Kesinlikle ama kesinlikle focus dizel otomatik almayın. Çok ama çok pişman olacağınıza emin olabilirsiniz. Heleki 2006-2007 TDCI otomatik veya CVT Şanzıman gördüğünüzde oradan uzaklaşın. Hemen hemen h

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lpg sorunsuz..Araç 100 ps...Eski tip problemsiz bir şanzuman.Tüketim 10-11 civarı dolanır..

Teşekkürler,

bir satıcı 115 BG olduğunu söylüyor, var mı 115 liği

Yanıtlama zamanı:

alacağın araba hakkında bir fikrim yok ama ben otomatik arabam olsun die hayal ederdim 2001 otomatik aldım ama şimdi keşke düz vites alsaydım die düşünüyorum çok yaktığı için biyere kıpırdıyamıyorum sürerkende şanzımana bişe olacak die nazik kulanmak zorundasın yavaş kalkacan bilmem ne ama konforlu olsun dersen otomatik arabanın konforu hiçbişede yok

berkay diren tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

110 olmasın?

Yanıtlama zamanı:

Yakup'un da dediği gibi; makyajlı kasa FII lerde otm. vites sadece 100 hp benzinli araçlarda vardır, araç sorunsuzdur ancak yakıt tüketimi şehir içinde 10L/100 km. altını görmez pek.

FII (makyajsız) kasada dizel otm. vites vardı, sorunluydu zaten sonrada kaldırıldı satıştan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup'un da dediği gibi; makyajlı kasa FII lerde otm. vites sadece 100 hp benzinli araçlarda vardır, araç sorunsuzdur ancak yakıt tüketimi şehir içinde 10L/100 km. altını görmez pek.

FII (makyajsız) kasada dizel otm. vites vardı, sorunluydu zaten sonrada kaldırıldı satıştan.

teşekkürler,

peki lpg persormansı ve yakıt tüketimi makul müdür?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar

Focus II otomatik vites almayı düşünüyorum. 2007-2009 arası modellere baktım, fiyatları 30-34 arası değişiyor. Bu aracı kullanan arkadaşlar bilgi verilerse sevirim. Yakıt tüketimi, vites geçişleri nasıldır. Sorun yaratır mı? Lpg uygulanabilir mi, uygulama araca zarar verir mi?

Teşekkürler

belki sonradan tork eklemese yapılmış olabilir bi arkadaş 800 tl ye yaptırmıştı ozaman hem gücü hemde yakıt ekonomisi artıyor die biliyorum

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Herseyden önce aranızda çok yeneyim.

İkinci el 2007 Trend TDCİ Triptonik vites bir araç var.

70 bin kilometrede ve tramer kayitlari temiz, Otokoc bakımlı, kazası değişeni yok ve 4 lastik yeni, çelik jantlari var.

Fiyatı 27,500 TL

Bu fiyat bu araba için uygun müdür. Birde üstündeki triptonik vites nasıldır?

Bakım ve yakıt performansı olarak beni zora sokar mı?

Cok bilmemekle veya yanlış araştırmamdan dolayı bu seri sanzumanlarin sorunlu olduğu yazıyor.

Değerli yorumlarınızı paylaşırsanız çok memnun olurum.

Tesekkurler

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

70 bin kilometrede ve tramer kayitlari temiz, Otokoc bakımlı, kazası değişeni yok ve 4 lastik yeni, çelik jantlari var.

Fiyatı 27,500 TL

Cok bilmemekle veya yanlış araştırmamdan dolayı bu seri sanzumanlarin sorunlu olduğu yazıyor.

Tesekkurler

Uzak durunuz.. :)

Şanzuman problemli

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Fiyatı 27,500 TL

Tesekkurler

Ben de 2007 ghia otomatik triptonik var temiz ise gösterin servise binin çok rahat bir sürüşü vardır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.