Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68190 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68191 Aynen, yok zaten.. Detay için Tıklayınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68196 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Olmayan şey için neler yaptın merak ettim şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68254 Titanyum X de uzun far yok..Hele hele Titanyum da hiç yok ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68315 Gece şehirler arası yol yapmayanlar için hiç bir anlamı yok zaten. Hatta şehir içinde xenon farında bir anlamı yok. İstanbul'da farları görmek için değil görülmek için yakıyorsun zaten. Nisan 26, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68318 Bence olmasın da ..Kısa-Uzun far yaparaktan uykunda kaçıyor hem...Kısa uzun far muhabbetinden daha önemlisi uyku durumunu tespit edip titremeye başlayan direksiyon ve sesli-görsel uyarı sistemi..Muazzam bir özellik..Keşke bu özellik ben alırken de olsaydı...Direksiyon başında uyuma olayını yüzde yüz engelleyici bir özellik...Hiçbir özellik bu kadar hayati değil bence.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68435 Yaptıklarım derken, levha yansımasından bile etkilendiği için levhasız ışıksız yerlerde sürüş denemelerinde bulundum sadece Öncam Sensörleri arasında kamerası var ise yazılımla aktif edilecebilecek bir özellik gibi duruyor aslında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68443 Yaptıklarım derken, levha yansımasından bile etkilendiği için levhasız ışıksız yerlerde sürüş denemelerinde bulundum sadece Öncam Sensörleri arasında kamerası var ise yazılımla aktif edilecebilecek bir özellik gibi duruyor aslında. Kamera yok...Ancak sonradan ekleyebilirsiniz eğer titanyum x donanım aldıysanız tabii....Hatta şerit takip asistanını ve direksiyonu komple değiştirmek şartıyla sürücü destek sistemini de ekleyebilirsiniz..Tabii 5 Bin TL civarında bir para ödeyerek herbirine.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl Yazar comment_68444 Kamera yok...Ancak sonradan ekleyebilirsiniz eğer titanyum x donanım aldıysanız tabii....Hatta şerit takip asistanını ve direksiyonu komple değiştirmek şartıyla sürücü destek sistemini de ekleyebilirsiniz..Tabii 5 Bin TL civarında bir para ödeyerek herbirine.... Kamera yok ise bu işe girilmez kanımca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68462 Arkadaşlar , ne yaptımsa otomatik uzun far olayını devreye alamadım. Bizim Titanium Focuslarda otomatik uzun far yokmu acaba? Yardımcı olabilirmisiniz.? Bence konuya buradan devam edin Cem Boneval katkılarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68479 Bence olmasın da ..Kısa-Uzun far yaparaktan uykunda kaçıyor hem...Kısa uzun far muhabbetinden daha önemlisi uyku durumunu tespit edip titremeye başlayan direksiyon ve sesli-görsel uyarı sistemi..Muazzam bir özellik..Keşke bu özellik ben alırken de olsaydı...Direksiyon başında uyuma olayını yüzde yüz engelleyici bir özellik...Hiçbir özellik bu kadar hayati değil bence.... Bora abi şöyle diyeyim türkiye şartlarında işe yaramaz. O sistem 10 dk önceki halinle şimdiki halini karşılaştırıp bir sonuç çıkarıyor. O sistemin adam akıllı çalışması için sabit hızla gitmelisin ki türkiye de bunu beceremezsin, gaza bas, sonra frene bas, sonra tekrar bas, sağından biri sana makas atar. İşe yaramaz yani. Sistemlere güvenmek yerine 2-3 saatte bir mola vermek daha iyi bence. Uzun fara dönecek olursam, illaki çalıştırılacak bir yol bulunur. Hele bir gelsin de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201214 yıl comment_68482 Hasan sallama ya. Nasıl bir ulkeymisiz biz. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın