Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Merkezi Kilit Hakkında ?


Onur S. Y.

Soru

Herkese merhaba.

Focus 3lerde merkezi kilit ile ilgili kafama takılan birkaç soru var. Forumda biraz araştırma yaptım ama bulamadım . Buradan size sormak istedim. Aracımız titanium donanım seviyesinde.

- Dün eve geldim ve arabayı park ettim. Eve girdikten yarım saat sonra arabada telefonumu unuttuğumu farkettim ve geri döndüm . Bir de baktım araba kilitli değil. Dalgınlık ve acele nedeniyle unutmuşum. Sonra aklıma bir soru takıldı ? Focus'larda arabayı biz kilitlemezsek bir süre sonra kendiliğinden kilitlenmiyor mu ?

- İkinci olarak arabayla hareket ederken de bazı diğer arabalarda olduğu gibi merkezi kilidin otomatik olarak kilitlenmediğini görüyorum. Bu güvenlik nedeniyle yapılmış bir düzenleme mi yoksa ayarlanabiliyor mu ?

- Son olarak farklı bir soru ama konu kirliliği olmaması açısından buradan sormak istiyorum. Dikiz aynaları altındaki lambalar sağa ve sola dönüşlerde köşe aydınlatması olarak çalışıyor diye duymuştum ama ben denedim bizim arabada yanmadı. Araç çalışır haldeydi ama hareket etmiyordum olduğum yerde direksiyonu çevirerek denedim. Bununla bir alakası var mı yoksa onu da ayarlamam mı gerekiyor ?

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Ben bu sorunun şööle olduğunu düşünüyorum aracı kilitlediniz ve eğer aradan tahminimce 3-4 saat lik bir süre geçti ise aracı tekrar açtığınızda kapıları kilitleme devre dışı olmuş oluyor . Bu ndan sonra kapıları kilitleyip tekrar açtığınızda merkezi kilit sisteminin aklı başına geliyor bundan sonra nekadar yaparsanız yapın kilitleme başarılı bir şekilde yapılıyor ama dediğim gibi son kilitlemeden sonra emin değilim ama 3-4 saat geçerse araç bir şekilde açıldığında kendini kilitleme işini unutıyor. Belki buna sebebp akü yü koruma amaçlı bazı sistemlerin eletriği kesiliyorsa gösterge panelleri vs gibi bu da o elekriği kesilenler arasında ise bu sebeple oluyor olabilir diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Konuyu okuduktan sonra bende denedim.Kapıları açıyorum kumanda ile parklar yanıyor ve 45 sn sonra hiç bir kapıya müdahale yapmassam kapılar tekrar kitleniyor.Aç kapa Aç yapmama gerek kalmadı.Aradan belli bir süre geçmesinede gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.