Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176596 Aracın telefon rehberine isim olarak kayıt ettiğimiz isimleri silme işini nereden yapıyoruz. Ben Dayım ismiyle iki farklı numara kayıt etmişim. Dayım diyorum, saçma sapan bir numara arıyor. *1542915xxx gibi bir numara allahtan, Sonra aksanı değiştirerek daayıım şeklinde söyleyince dayımı arıyor. Bu yanlış dayımı nasıl silebilirim. :D Silme işini yanlış anlayıp dayıyı ezmeye kalkmasın..:)::):) Şaka bir tarafa bende silme işlemi bir kaç kez Cem hocamın paylaştığı gibi yaptım.. Gerçi kullanım kılavuzunda birşeyler daha var ama... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176597 Bende denedim şimdi. Kız çok sıkıldım bir yerlere gidip bir şeyler mi içsek diyor? Sizde ne diyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176605 Bende denedim şimdi. Kız çok sıkıldım bir yerlere gidip bir şeyler mi içsek diyor? Sizde ne diyor? Hayrola, yaz bekarı mısın? Hanımı Akçay'da mı bıraktın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176617 Hayrola, yaz bekarı mısın? Hanımı Akçay'da mı bıraktın? Yahu hayal kurmaya da mı izin yok? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176633 Yahu hayal kurmaya da mı izin yok? Hayal ha. Kim bakiyim o hayal denen kadin diye baslayan ve arkasi kesilmeyen cumle bombardimanina maruz kalmayi istiyorsaniz kurabilirsiniz. Ha bu arada hayal hanimdan yenge hanimin haberi yok degil mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201412 yıl comment_239298 arkadaşlar benim sesli komut ile ilgili bikaç sorum olacak.İlki 2013 de trafiğe çıkmış 2012 model olup stil plus paketli focusda otomatik park asistanı var ama sesli komut yok biçok focusda karşıma çıktı nunun sebebi nedir?İkinci sorum ise bu özelllikteki focuslara sonradan sesli komut özelliği eklenebilir mi? Nisan 24, 201412 yıl Sami Yıldız tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201412 yıl comment_239299 Sizinki yeni style yani şuan satılan style donanım listesi ile aynı ve bulunmuyor. Ekleme yapılabilir neden olmasın ama zahmeti olur, direksiyon, modül, Micro. Eklenmeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201412 yıl comment_239300 bu dedikleriniz yaklaşık fiyatı kaç lirayı bulur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201412 yıl comment_239428 Benim sesli komut sistemi önceden ''isim komut lütfen'' diyordu bu aralar ''isim'' yada ''sim'' deyip kalıyor. ''komut lütfen'' demiyor. Samimiyet artınca böyle mi oluyor? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın