Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 201214 yıl Yazar comment_65615 8 gb Kigston kullanıyorum canavar gibi bendede aynısından var ama en fazla 1024 parça gösteriyor sanırım farkında değilim ama usb ile ilgili sorunum var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201214 yıl comment_71907 Göstermediği parça olmadı ama dikkatlice bir inceleyeceğim. klasörler var ise bellekte,bu klasörleri kendimi açıyor sizmi açıyorsunuz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201214 yıl comment_71914 Her albüm kendi klasörü içinde ana dizin altında duruyor. Bu aralar eski bir ipod 4gb taktım. Onun üzeriden dinliyorum. Daha kaliteli ses alıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73077 telefon çalarken radyo kapalıysa. radyoyu açıp sistemden konuşmaya çalışınca benimki motor stop edene kadar devre dışı kalıyor. bir de; usb cihazında ford1, ford2, ford3 ... şeklinde klasörler oluşturup her klasöre 100 parça gelecek şekilde ayarlama yapmak gerekiyordu sanırım. nerede okudum bilmiyorum. Mayıs 8, 201214 yıl yusuf terzi tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73078 Her albüm atıyorum F altında kendine ait klasörün içinde 10-12 şarkı şeklinde duruyor. Problem olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73079 otomatik park sistemini henüz denememiş (ama yakın bir tarihte denemeyi düşününen) biri olarak hepinizi saygı ile selamlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73093 otomatik park sistemini henüz denememiş (ama yakın bir tarihte denemeyi düşününen) biri olarak hepinizi saygı ile selamlıyorum. ??? Leb demeden anlayamıyor muyum acaba? Mayıs 8, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73095 açıkçası konuyla alakasını ben de çözemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73105 Yani ben daha onu bilem denemedim, helal olsun size nelerle uğraşıyorsunuz felan gibin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_73112 Yani ben daha onu bilem denemedim, helal olsun size nelerle uğraşıyorsunuz felan gibin. aynen öyle. sağ işaret parmağıma 10 santim falan uzakta duran düğmeye basamadım daha. siz "maşallah" müzik dosyalarına klasör falan hazırlıyorsunuz. (ciddiyim) resmen kıskandım. onun için de tebrik ettim. (kendimi de kınadım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91566 selam arkadaşlar aracımı alalı 6 ay kadar oldu ama aranıza yeni katıldım. Okuyarak faydalanıyordum sorarakta faydalanmak istedim. Usb de kayıtlı parçaları biraz hızlı değiştirdiğimde müzik sesi kesiliyor ayrıca sesli komut sistemide çalışmıyor kış ayında başıma gelmişti ben soğuktandır diye pek önemsemedim ama yakın zamanlardada başıma geldi arabayı durdurup biraz bekledikten sonra sorun kalmıyor ama sıklaşırsa baya can sıkacağa benzer. (aracım 2012 style plus) Öncelikle selamlar, aranıza yeni katıldım. Bahsettiğiniz sorunu bende yaşadım. Yazılımsal olduğunu düşündüğüm sorunu servise anlattım. Yazılım güncellemesi yapılmasına rağmen sorunum çözülmedi. Sonrasında sesli komut sisteminin değişimi yapıldı. Şu an telefonum üzerinden hem ipod hem telefon fonksiyonunu kullanmama rağmen hiç bir sorun oluşmuyor. Hem aracım beni daha rahat anlıyor, hemde kesinlikle takılmıyor. Servise biraz baskı yapmanızı öneririm. İyi günler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176902 Öncelikle selamlar, aranıza yeni katıldım. Bahsettiğiniz sorunu bende yaşadım. Yazılımsal olduğunu düşündüğüm sorunu servise anlattım. Yazılım güncellemesi yapılmasına rağmen sorunum çözülmedi. Sonrasında sesli komut sisteminin değişimi yapıldı. Şu an telefonum üzerinden hem ipod hem telefon fonksiyonunu kullanmama rağmen hiç bir sorun oluşmuyor. Hem aracım beni daha rahat anlıyor, hemde kesinlikle takılmıyor. Servise biraz baskı yapmanızı öneririm. İyi günler. 30000 bakıma gittiğimde bu konuyu görüştüm ama sorun devam ediyor ara sıra hangi serviste değiştirdiniz görüşeyim bende Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın