Yanıtlama zamanı: Ocak 16Ock 16 comment_523668 Sponsorumuz Kar Otomotiv Ford bayilik ve servis anlaşmasını iptal edip dükkanı kapatmış. Toyota ve Byd ile devam edeceklermiş. Ford binek otomobil konusunda böyle devam ederse daha fazla da bayiilikler gidebilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16Ock 16 comment_523670 zaten içten yanmalı motorlar azaldıkça bu sektör temsilcileri ve imalatçıları yeni bir şeylere odaklanmalılar. ford un yerinde olsam adam gibi bir hybrid motorla ve sorunsuz bir cvt şanzımanla focus a devam ederdim, elektrikli araçların menzili iki katına çıkana kadar. ama bu arabayı elektrikli arabadan pahalı satarsan, olmaz tabi.. elektrikli araba oyuncak gibi cep tel moduna girdi. canı isteyen üretiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16Ock 16 comment_523677 geçen gün bir haberde çin de devlet desteği sona eriyor onlarca elektrikli araç firması kapanabilir diye. bu kadar kolay mı ya. biz mi çooooook gerideyiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16Ock 16 comment_523678 7 hours ago, suat coşkun said: Sponsorumuz Kar Otomotiv Ford bayilik ve servis anlaşmasını iptal edip dükkanı kapatmış. Toyota ve Byd ile devam edeceklermiş. Ford binek otomobil konusunda böyle devam ederse daha fazla da bayiilikler gidebilir.. Koç un umurunda olduğunu sanmıyorum. Neden olsun ki? Eğer potansiyel varsa Otokoç şubesi açar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18Ock 18 comment_523682 Bizim sponsorumuz yok bu arada 😄 yani ford bayileri hiç olmadı. Buluşmalarda destek oldular sadece o da direkt ilgili konuya katkıda bulunarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19Ock 19 comment_523691 Ford için yıllardan beri "Zaten ticariden kazanıyorlar/ilgileniyorlar. Binek otomobil umurlarında değil." gibi yorumlar yapılıyordu. Doğru yanlış bilmiyorum da en son VW ile ortak yapıyı kullanmaya başladıklarından beri bence topuğuna sıktı. Artık ambulanslarda ne de olsa aynı üretim diye VW ye döner. Üzülecek birşey mi , piyasayı bir şekilde çürük çarık bir şeyle doldururlar🤔 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19Ock 19 comment_523692 https://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/ford-dan-hafif-ticari-aracta-83-bin-131-satis/530767/ en yakın rakibinin nerdeyse iki katı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21Ock 21 Yazar comment_523697 Ticari de üstüne yok kabul ama biz binek severler öksüz kalacağız..Ben başka marka araç alma konusunda çok takıntılıyım..İlla Ford olacak..Artık kuga dan sonra fordun ceryanlılarına bakacağız öyle görünüyor, tabii imkanlar olursa.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21Ock 21 comment_523700 Şu Capri ya da explorer a adam gibi bi batarya koymuş olsalar dakika düşünmeyeceğim ama 52 kw da ayıp be. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21Ock 21 comment_523702 bende otomobil ruhsatlı transit customa bakıyorum. ufak birkaç değişiklikle VİPimsi bişey yapmak. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın