Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521969 Merhaba benim arabam 2011 model sıkıntı benim arabamın lastiklerinde sensör yok ama lastik basınç sistemi çok iyi çalışıyordu simdi arızalandı yapa bilicek tamirci bulamiyorum bu araba da sensör yok diyorlar ama sistem çalışıyordu nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521971 Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl Yazar comment_521976 1 saat önce, Semih O. yazdı: Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir. Hocam internetten baktım dediginize 1 adet sensör gösteriyor km olan oda yoksa benmi yanlış baktım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521977 Benim de hatırladığım 2011 modellerde sensör yok, 2014 itibariyle geldiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521978 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Benim de hatırladığım 2011 modellerde sensör yok, 2014 itibariyle geldiler. Lastik basınçtan değil ABS hız sensörlerinden bahsediyorum. 3 saat önce, Ümit çetin yazdı: Hocam internetten baktım dediginize 1 adet sensör gösteriyor km olan oda yoksa benmi yanlış baktım Her tekerde bir adet hız sensörü vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521979 7 saat önce, Semih O. yazdı: Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir. abs de ariza vermezmiydi o zaman? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl Yazar comment_521981 26 dakika önce, Ozan Kar yazdı: abs de ariza vermezmiydi o zaman? Ozan kardeşim baktiricam sonuçtan haberdar ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl comment_521983 40 dakika önce, Ozan Kar yazdı: abs de ariza vermezmiydi o zaman? Mantıken evet ama her zaman vermeyebiliyormuş. Örnekleri olduğu için söylüyorum. Bir de bu olayın akü değişimiyle bir alakası var mı acaba onu sormak lazım. İki konu bağlanabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 20251 yıl Yazar comment_521986 2 saat önce, Semih O. yazdı: Mantıken evet ama her zaman vermeyebiliyormuş. Örnekleri olduğu için söylüyorum. Bir de bu olayın akü değişimiyle bir alakası var mı acaba onu sormak lazım. İki konu bağlanabilir. Hocam ben lastik basınç arizasi icin gittim bilgisayara bağladılar kontak acıktı 5 dk sonra marş bastilar araba giy giy çalışmadı abi akü zayıf dedi ok dedim gidiyim degistiriyim değiştirdim aküyü simdi cumartesi tekrar tamirciye gidicem onlarda pek bilmiyor sistemi onun için gitmeden bilgi almak istedim bende yonlendiriyim duruma göre arkadaşları ilginize teşekkür ederim sagolun baya aydınlandım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20251 yıl comment_521999 11 saat önce, Ümit çetin yazdı: Hocam ben lastik basınç arizasi icin gittim bilgisayara bağladılar kontak acıktı 5 dk sonra marş bastilar araba giy giy çalışmadı abi akü zayıf ded Akü zayıf olduğu için de lastik basınç arızası vermiş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 20251 yıl Yazar comment_522003 Bir saat önce, Semih O. yazdı: Akü zayıf olduğu için de lastik basınç arızası vermiş olabilir. Bakalım hocam cumartesi belli olucak haber veririm sonucu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20251 yıl Yazar comment_522014 23 saat önce, Ümit çetin yazdı: Bakalım hocam cumartesi belli olucak haber veririm sonucu. Hocam suan sanayideyim bilgisayara bağlandı yola çıkıldı anlık değerlere baktilar abs değil miş simdi sigortalari kontrol ediyorlar bakalim bulunacakmi ariza 26.06.2025 - 19:10 tarihinde, Ozan Kar yazdı: abs de ariza vermezmiydi o zaman? Ozan abs değilmiş bulmaya çalışıyorlar suan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın