Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201214 yıl comment_61612 Yaklaşık bir aydır araçtaki titreme dikkatimi çekiyor.Lastiklerde balans sorunu vardı onu hallettim.Daha sonra titremenin motordan geldiğini düşündüm vites boştayken gaza bastığımda titreme hissetmedim en son sadece araç vitesteyken gaza yüklendiğimde titremenin olduğunu farkettim ki bu da bana debriyajı işaret ediyor.Bu şekilde sorun yaşayan oldu mu,baskı balata değişme zamanı geldiği için yapıyor olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61631 Kavrama esnasında mı? Kavrama sırasında değil,ivmelenme sırasında yapıyor.Her viteste yapıyor bunu ama genelde yüksek hızda daha çok belli ediyor.mesela 5. viteste gaza dibine kadar basarsam çok net belli oluyor gazdan ayağımı yavaşça çektiğimde ve boşta yapmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61634 Enjektörlerini temizlettinmi hiç abicim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61639 Evet 2 ay kadar önce komple sökülüp temizlendiler,birinde kaçak varmış o yüzden hepsini söküp temizlemişlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61641 temizlikten sonramı olmaya başladı yoksa yenimi oldu ? Edit: 1 ay oldu demişsin zaten. Diğer enjektörlerin kontrol edilmiştir muhtemelen. Ancak birazcık kurum bağlaması lazım o enjektörlerin. çok rahatsız etmiyorsa seni biraz sabret abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61642 Yanına gelirsem kullanır denersin enjektörlerden gelecek bir sorun değil,4 jant yamukmuş ta onun titremesi gibi bir şey bu.Ben debriyajdan şüpheleniyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61644 Baskı balata bitmiş olsa gaza bastığınızda devir artmasına rağmen araba hemen ivmelenmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61646 O durumda koku da gelmesi gerekir zaten fakat koku yok sanki aktarma organlarından birinde balans bozukluğu var gibi.Sanırım bir servise göstermem gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61647 Akslara baktırdınız mı hiç. Veya motor kulağında da sıkıntı olmuş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61648 Akslardan da şüpheleniyorum aslında,bir yere göstermekte fayda var.Ogün beni yollayacağın bir yer var mı şunu bi gösterelim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61652 Akslardan da şüpheleniyorum aslında,bir yere göstermekte fayda var.Ogün beni yollayacağın bir yer var mı şunu bi gösterelim? Aklıma aks ve motor kulakları geliyor ilk etapta kontrol edin derim. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61661 Yaklaşık bir aydır araçtaki titreme dikkatimi çekiyor.Lastiklerde balans sorunu vardı onu hallettim.Daha sonra titremenin motordan geldiğini düşündüm vites boştayken gaza bastığımda titreme hissetmedim en son sadece araç vitesteyken gaza yüklendiğimde titremenin olduğunu farkettim ki bu da bana debriyajı işaret ediyor.Bu şekilde sorun yaşayan oldu mu,baskı balata değişme zamanı geldiği için yapıyor olabilir mi? Bu foruma yaklaşık 1 senedir üyeyim.Nihayet benim aracımdaki sorunun aynısını yaşayan biriyle karşılaştım. Bu 'oh iyi olsun' anlamında değil ama şu sorunu boluda çözemediler.Umarım bi ortak çözüm noktası buluruz. Bizim aracımız 3.4. ve 5. vitesde ani gazlamalarda titreme yapıyor bunun sorununu 1 yıldır arıyorum. Özellikle hafif rampa yukarı gaz kesip tekrar bastığında daha çok belli oluyor.. ÖZELİKLE : bişeye dikkat edin arka koltukta oturan kişi daha çok hissetmiştir bu titremeyi. Baskı balatadan olcağını sanmıyorum o kavrama zamanında titrettiriyor. Bİrde Duman atma varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl Yazar comment_61666 duman atma yok.dediğiniz gibi yüksek viteslerde belli oluyor,dün mesela tem de 5. viteste 150-160 Km hızla giderken çok daha net hissettim ayağımı gazdan çektiğimde kesiliyor,gaza bastığımda tekrar başlıyor titreme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201214 yıl comment_61667 özellikle normal hızda 1-2-3-4 vitese attıkdan sonra tam turbo zamanına girerken yani 2000 devire girerken ; ani gaz yapınca falan titreme oluyor dimi abi ? Veya hızlı gidiyosun titreme yok önüne araba geçti gaz kestin aynı vitesde gaza basınca gene titreme oluyor dimi? Vites küçültmen gerekmese bile titredigi için düşürüyosun? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın