Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20242 yıl comment_516309 Merhaba 2013 model focusum var lpg li 1.silindir hata veriyor atesleme sistemi tamamen degisti is subaplara kaldi usta subaplar degisecek dedi simdi degisim yaptiracam ama usta dusuk bir ihtimal lamba ilerde yanabilir ariza verebilir diyor baska yerlerede gosterdim herkes ayni sekilde konusuyor lamba yanabilr diyorlar ne yapacagim bilmiyorum birde subap ne marka taktirayim önerisi olan yazabilirmi herkese şimdiden tesekkur ederim Haziran 1, 20242 yıl Şahin karakaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20242 yıl comment_516331 2015 model 160 binde ki arkadaşın arabası lpg kaynaklı olduğu söylenerek subap ve kapak contası vb değişti.. lamba yanabilir sonuçta normal bir durum bu. benzinli binilmedikçe lamba bir çok yeni nesil araçta yanıyor.. gerçek lpg uyumu olanlarda yanmaz.. honda gibi, belki toyota ve hyundai.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20242 yıl comment_516333 Şahin bey öncelikle araç kaç binde? LPG sistemi hangi marka ? Dediğiniz hatayı sadece LPG de mi veriyor yoksa benzindede aynı durum söz konusu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20242 yıl comment_516379 Merhaba yaklaşık 75.000 km boyunca lpg li kullanıyorum kendim taktırdım.Bir kez bile arıza lambası yanmadı.Herşey doğru yapıldığında arıza lambası yanmaz bilginiz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 20242 yıl comment_516390 Süpap yandıysa LPG püskürtme zamanlaması hatalı demektir. LPG nin püskürtme zamanına avans vermeleri gerek. Doğru ayarlanmış motorda lamba falan da yanmaz. Arıza koduna baktırın lamba neden yanıyormuş, derdi neymiş onu öğrenelim önce. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın