Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20232 yıl Yazar comment_513331 1 dakika önce, Mete Turfan yazdı: İyiki adaptif xenon farınız var. Bizimki nin ufakta olsa bir hareketini görmedim. Şaka bir yana farlarınızı ölçtürürseniz konumları hakkında bilgi verebilir. Eğer üst noktada ise zaten hareket yeri kalmamış olabilir Teşekkür ederim hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20232 yıl comment_513334 Adaptif far arızası olabilir. Benim 2015 MK 3.5 titaniumda vardı. Mahkeme sonrası ayıplı ve kusurlu ürün sayılarak Otosan tarafından geri alındı. YouTube videoları duruyor. Ford Focus Mk 3.5 adaptive headlight malfunction diye arayınca çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20232 yıl Yazar comment_513335 20 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Adaptif far arızası olabilir. Benim 2015 MK 3.5 titaniumda vardı. Mahkeme sonrası ayıplı ve kusurlu ürün sayılarak Otosan tarafından geri alındı. YouTube videoları duruyor. Ford Focus Mk 3.5 adaptive headlight malfunction diye arayınca çıkar. Evet hocam sizin bahsettiğiniz videolari görmüştüm..Garanti bittigi icin mecbur kendimiz yaptiricaz sanirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20232 yıl comment_513343 Maslak veya Kartal oto sanayide bir elektrikçinin farların arızasını kopan kabloları lehimleyerek çok basit bir şekilde tamir ettiği yazılmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20232 yıl Yazar comment_513344 25 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Maslak veya Kartal oto sanayide bir elektrikçinin farların arızasını kopan kabloları lehimleyerek çok basit bir şekilde tamir ettiği yazılmıştı. Konular arasinda duruyosa bakayim hocam o ustalarin kim olduğuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20232 yıl comment_513345 Merhaba kartal oto sanayide far arızamı 2019 yılında yaptırdım şu geçen zamanda bir problem yaşamadım dükkanın ismi mekanik ford. 8 dakika önce, Samet VURAL yazdı: Konular arasinda duruyosa bakayim hocam o ustalarin kim olduğuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20232 yıl Yazar comment_513364 04.11.2023 - 22:08 tarihinde, Mustafa Çekiç yazdı: Merhaba kartal oto sanayide far arızamı 2019 yılında yaptırdım şu geçen zamanda bir problem yaşamadım dükkanın ismi mekanik ford. Teşekkürler hocam evet bende konustum ayni arkadas ile ilgilenecekmiş..Sagol tekrardan 03.11.2023 - 15:45 tarihinde, Mete Turfan yazdı: İyiki adaptif xenon farınız var. Bizimki nin ufakta olsa bir hareketini görmedim. Şaka bir yana farlarınızı ölçtürürseniz konumları hakkında bilgi verebilir. Eğer üst noktada ise zaten hareket yeri kalmamış olabilir Teşekkür ederim hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20232 yıl comment_513366 Arkadaşlar Savaş Usta'yı tarif ediyor diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 20232 yıl Yazar comment_513367 1 saat önce, Semih O. yazdı: Arkadaşlar Savaş Usta'yı tarif ediyor diye düşünüyorum. Evet hocam Savaş usta.. gittim konuştum bakacağını söyledi bana da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20232 yıl Yazar comment_513579 31.10.2023 - 11:43 tarihinde, Samet VURAL yazdı: Arkadaşlar merhaba..Aracımda orijinal olarak adaptif bi xenon far mevcut..Son günlerde farlarım aracı ilk çalıştırdığımda kalibrasyon yapmak için sola sağa ve aşağı yukarı kalkma olayını yaparken yukarı kısmını yapmıyor.. Bundan dolayı da farlar hep menzili önde oluyor..ben el ile tornavida yardımıyla far ayarını ne kadar kaldırsam da sınırlı oluyor.. Bu konuda araç herhangi bir hata da vermiyor. Durup dururken olan bu sıkıntının ilginç tarafı iki farın da yukarı kalkmamaya başlaması..Video olarak ekledim arkadaşlar. Başına gelmiş olan veya bilgisi olan arkadaş var mı acaba...Teşekkür ederim şimdiden WhatsApp Video 2023-10-27 at 20.51.00.mp4 WhatsApp Video 2023-10-27 at 20.55.41.mp4 Arkadaşlar bu postu sizleri de bilgilendirmek ve başınıza benzer sorun gelirse yazmak istedim..Aracımla ilgili sorunum kartal oto sanayide Savaş usta tarafından giderildi..Kendisine çok teşekkür ediyorum ayrıca..Tüm ekipmanları deneyerek sorunumun arka aksa bağlı olan far yükseklik sensöründen olduğunu anladık ve sensör değiştirerek sorunu giderdik.Benzer sorun yaşayan olursa diye çözümü de paylaşmak istedim.Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20232 yıl comment_513580 7 dakika önce, Samet VURAL yazdı: Arkadaşlar bu postu sizleri de bilgilendirmek ve başınıza benzer sorun gelirse yazmak istedim..Aracımla ilgili sorunum kartal oto sanayide Savaş usta tarafından giderildi..Kendisine çok teşekkür ediyorum ayrıca..Tüm ekipmanları deneyerek sorunumun arka aksa bağlı olan far yükseklik sensöründen olduğunu anladık ve sensör değiştirerek sorunu giderdik.Benzer sorun yaşayan olursa diye çözümü de paylaşmak istedim.Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun, sorunun çözülmüş olması güzel. Farlara ayar da yaptırdınız mı sensör değişimi sonrası? Yaptırdıysanız, halojen farlara ayar yaparken uygulanan klasik yöntem mi uygulanıyor acaba xenonlar için? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20232 yıl comment_513592 10 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: halojen farlara ayar yaparken uygulanan klasik yöntem mi uygulanıyor acaba xenonlar için? evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl Yazar comment_513617 29.11.2023 - 10:37 tarihinde, Kerem Bozdoğan yazdı: Geçmiş olsun, sorunun çözülmüş olması güzel. Farlara ayar da yaptırdınız mı sensör değişimi sonrası? Yaptırdıysanız, halojen farlara ayar yaparken uygulanan klasik yöntem mi uygulanıyor acaba xenonlar için? Hocam inanın öyle makina ile değil göz kararı bi ayar yapıldı sadece 29.11.2023 - 21:07 tarihinde, Ozan Kar yazdı: evet merak ettiğim şey acaba far ayarı yapılırken far AUTO modda mı yoksa normal anahtarla açılmış olarak mı yapılmalı..Çünkü autodayken far çizgisini kendisi ayarlıyor ve daha aşağıya alıyor odak çizgisini Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl comment_513621 1 saat önce, Samet VURAL yazdı: merak ettiğim şey acaba far ayarı yapılırken far AUTO modda mı yoksa normal anahtarla açılmış olarak mı yapılmalı..Çünkü autodayken far çizgisini kendisi ayarlıyor ve daha aşağıya alıyor odak çizgisini yuk varsa ve bu yuzden asagi aliyorsa o zaman o konumda ayarlanmali. eger ortamdaki isiktan dolayi asagi aliyorsa o zaman yuksuz halde normal konumda ayarlanmali. normal (adaptif olmayan) xenonda auto veya acik konumunda olmasindan bagimsiz olarak yuseklik ayari yapiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20232 yıl Yazar comment_513622 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: yuk varsa ve bu yuzden asagi aliyorsa o zaman o konumda ayarlanmali. eger ortamdaki isiktan dolayi asagi aliyorsa o zaman yuksuz halde normal konumda ayarlanmali. normal (adaptif olmayan) xenonda auto veya acik konumunda olmasindan bagimsiz olarak yuseklik ayari yapiyor Teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın