Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 TDCI için hangi mazot filtresi ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamlar 2015 model ford focus araç için hangi marka mazot filtresini önerirsiniz ? internette 300'e de var 900'e de var , sanırım psa grubunun mazot filtresi de oluyormuş bizim araçlara onların fiyatı daha uygunmuş , siz hangisini önerirsiniz link vererek öneride bulunursanız sevinirim tşkler 

Solved by suat coşkun

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Mazot filtresi önemli bir parça.Mann, Bosch ve Fomoco markalarını tercih edebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tercih edeceğiz de nette çok farklı fiyatlandırmalar var 1200'e de fomoco var 600 liraya da fomoco var orjinal yazıyor açıklamasında mesela ...

Yanıtlama zamanı:
56 dakika önce, Can.B yazdı:

Tercih edeceğiz de nette çok farklı fiyatlandırmalar var 1200'e de fomoco var 600 liraya da fomoco var orjinal yazıyor açıklamasında mesela ...

Bu yazdığınız durum internet sitesine baktığınız satıcıların güvenilirliği ile alakalı. İlanda Fomoco yazıp farklı ürün gönderen çıkabilir, emin olmamakla birlikte üründe fomoco yazıp sahte ürün olabilir. (Ben hiç fomoco yazan mazot filtresi görmedim diye hatırlıyorum) 1.6 dizel 2015 Focus'um varken mazot filtresini forum sponsorumuz Erol oto'dan(İzmir) kargo ile alıyordum. Orijinal mazot filtresi Ufi marka geliyordu diye kalmış aklımda. İsterseniz bir de onlardan telefonla fiyat alın. En azından referans fiyat olur.

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlara çok takılmayın güvenilir yerlerden alışveriş yaparsanız doğru ürünü doğru fiyata bulabilirsiniz. 

PSA grubunun parçalarıda uyar motor PSAnın motoru zaten. 

Yanıtlama zamanı:

Eurorepar taktılar geçen gün. Kutu içeriğinin ufi olduğu söylendi.

Yanıtlama zamanı:

Mann filtre genel itibariyle kalitelidir. Ama filtre konusunda önemli olan sahte olmamasidir. Piyasada çok fazla sahte ürün dolaşıyor. Ben hiç alışveriş yapmadım ama filtre marketim sitesinden alışveriş yapan arkadaslarim ürünlerin orijinalliği konusunda memnun diyebilirim.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.