Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2025Ksm 16 comment_523250 ben yayla sezonunu bitirdim kanuniyi satışa çıkardım kısmetse yeni hedef honda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2025Ksm 17 Yazar comment_523256 14 saat önce, Adem Kazıl yazdı: havalarda iyi gidiyor Ben havaya pek bakmıyorum, burada eksiler başladı artık 😅 Sabah erken saatlerle gün içerisinde çok sıcaklık farkı olunca yorucu oluyor. En büyük sorun gün süresinin çok kısalması. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9Mar 9 comment_524091 motorcu arkadaşlara gazı vereyim dedim😁 buralar baharda çok güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9Mar 9 Yazar comment_524092 25 dakika önce, Adem Kazıl yazdı: buralar baharda çok güzel. Ee ama size bahar gelmiş, bizde yok daha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9Mar 9 comment_524094 25 dakika önce, Semih O. yazdı: Ee ama size bahar gelmiş, bizde yok daha. dün de hava çok güzeldi ama gidemedim iasos didim turlayacaktık, bu geçen pazara ait foto ve video Milas Beçin den girdim Ören, Akbük, Akyaka, Muğla'dan devam ettim dönüş yaptım, Güvercinlik, Mumcular, Mazı, Örende güzel bi rota en güzeli Akbük den Akyaka'ya geçerken maviliğin kenarından yol almak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9Mar 9 comment_524096 5 saat önce, Adem Kazıl yazdı: 😇 motorcu arkadaşlara gazı vereyim dedim😁 buralar baharda çok güzel. Tam da fotografik yerler. Orada olmak vardı. 😇 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın