Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2023 @Adem Kazıl hayırlı olsun. Ben hala bekliyorum 🙂 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 25 eylülde bayiden alır almaz depoyu doldurmuştum 175 TL almıştı dün son çentik yanıp sönüyordu ayrıca ışık var diye aklımda kalmış😂maalesef yokmuş 225 km de sabah yolda kaldım az yaktırnaya çalışmadım hiç, şu durumda epey ekonomik geldi bana 80/90 krş gibi Focusda 4-5 gündür yatıyor marşına basmaya korkuyorum 3 TL den fazla yakıyor aynı güzergahta 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2023 @Adem Kazıl depo 5 litre filan o zaman? 100 km'de 2 litre çok iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Benimki bile 3-3.5 filan yakıyor ki ben ara hızlanmalarda gereksiz devirli kullanıyorum yol müsait olunca 😄 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Benimki bile 3-3.5 filan yakıyor ki ben ara hızlanmalarda gereksiz devirli kullanıyorum yol müsait olunca 😄 Sende ne vardı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 4 saat önce, Semih O. yazdı: Sende ne vardı? Yamaha MT-25 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2023 Ya rica etsem surar mısınız? Benim düldül arabadan çok yakıyorda... 😕 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 06.10.2023 - 17:20 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Ya rica etsem surar mısınız? Benim düldül arabadan çok yakıyorda... 😕 Senin düldül neydi abi, bir de sen araba kullanırken amansız sabırlısın bence 😄 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 1100rt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2023 Bundan yani: Polocuların buluşmasını basan 5.50'lili abi gibin😛 Motordan sonra araba hızlanması zevk vermiyor dediğinde sormalıyım bunu da bmw motor konusunda bakımı parçası gereksiz zor olduğu söylendiğinden aklıma gelmemişti açıkçası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2023 Kime göre neye göre zor. Ben x7-250 ile daha çok uğraşıyordum. Buna bir şey olmuyorki zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2023 Tam uzun yol motoru. Yollar bitsin istemez insan bununla. Benimde bir pilder 250 isteğim var ama sıra motorsiklete bir türlü gelmiyor. Birde iç işleri bakanı biraz tepkili. Aşacağız inşallah engelleri 😂 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2023 13.10.2023 - 23:57 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Kime göre neye göre zor. Ben x7-250 ile daha çok uğraşıyordum. Buna bir şey olmuyorki zaten. Benim denk geldiğim yuuutuber'lar bakım parça değişimi vb. işlerde çoğu japona her motor ustasının bakabileceğini ama BMW için ona özel ustaya gitmek gerektiğini filan söylüyorlardı oradan öyle kalmış aklımda da aktif kullanıp uğraşmadan bilemem tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2023 yok ya yemişler. Parça uydurmaıyorsun o doğru, paşa paşa orjinal parça alıyorsun da tamiri bakımı falan çok kolay. Bu motor 7-8 senedir falan bende, öyle ciddi bir mevzusu olmadı, arada ABS modülünün fişini söküp takıyorum o kadar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2023 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2023 Ben de bugün CB250R aldım, dayanamadım 🙂 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap