Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20233 yıl comment_511434 Araba alt takımında paslanmalar eklediğim videodaki gibi ,bu konuda yapılması gereken bir şey var mi ? IMG_6949.MOV Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20233 yıl comment_511445 Çok canınız sıkılıyorsa temizleyip boyayın fısfıs boyayla siyaha da orada çürüme yok daha fazla da sallamaya gerek yok gibi sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20233 yıl Yazar comment_511467 18 saat önce, Mertol Kip yazdı: Çok canınız sıkılıyorsa temizleyip boyayın fısfıs boyayla siyaha da orada çürüme yok daha fazla da sallamaya gerek yok gibi sanki. Hocam o pas gibi görünen yerler şimdi pas değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20233 yıl comment_511471 Pas sökücü ile temizlenip boya atılacak. Pas olsa ne olacak? Çürüme yoksa sorun yok. Pas illaki olur. Takma kafana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20233 yıl comment_511473 kışın yola atılan tuzların verdiği zararbu, arada alt yıkama yaptırılmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl Yazar comment_511496 20 saat önce, A.Coşar yazdı: Pas sökücü ile temizlenip boya atılacak. Pas olsa ne olacak? Çürüme yoksa sorun yok. Pas illaki olur. Takma kafana... Bildiğiniz bir usta var ise istanbul anadolu yakasında götürmekte fayda var herhalde 🙂 20 saat önce, Adem Kazıl yazdı: kışın yola atılan tuzların verdiği zararbu, arada alt yıkama yaptırılmalı. Yıkama olursa daha da kötü olmaz mı ? amacım biraz da olsa pas gibi görülen yerlerin normale dönmesini sağlamak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl comment_511502 İstanbul'da yaşamıyorum. İstanbul'da yaşayan arkadaşlar yönlendirir sizi. Ama sanırım ustaya da koşmazdım. Mertol Kip'in dediği gibi temizler, sprey ile boyardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20233 yıl comment_511508 Yüzeyel korozyon, taşıyıcı parçaların işlevini ve ömrünü etkilemez. Boyasanız da yeniden olur. Dert etmeyin. Her arabanın altı bir süre sonra bu hale gelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20233 yıl comment_511523 On 7/24/2023 at 3:10 PM, Doğukan Özçelik said: Hocam o pas gibi görünen yerler şimdi pas değil mi ? Estağfirullah benden hoca olmaz da, velev ki pas. Siz ölmeden önce nihayetine ermez o hikaye. Araba da sizinle yaşlanmayacak. Atıyorum, arabanız 5 yaşında olsa max 3-5 sene sonra satarsınız. Sizden sonraki sahipleri de max 10 sene kullanır. Etti 20. Piyasada kaç tane 20 yaşında araba olduğunu bir kenara koyalım, kaçı altının çürümesinden muzdarip? Dediğim gibi canınız sıkılıyorsa uğraşın, aksi halde kuruş harcamaya da dakika sarfetmeye de değmez bir konu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın