Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus MK4 Motor Kaputu Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford focus st mk4 2019 model motor kaputu açılmıyor içerden kolu ikikere cektinmi açılırdı içerden kolu sokup baktım halat boşta biraz geliyor pense ile çekmeye çalıştım bir giram gelmiyor her halde ön kaput tarafta sorun var ya yayımı ya telimi hasarlı bimiyorum bir türlü açamadım alttan bakalım dedik ulaşamadık ön ızgarayı soktuk oda olmadı kilit yerine ulaşamadık başınıza böyle birşey geldimi yardimlarinizi bekliyorum lütfen 

ford-5167838.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

İlk kez duydum mk4 de bu sorunu.

Garantiniz devam ediyorsa hiç kurcalamayın, servis halletsin.

Garantisi yok 

Yanıtlama zamanı:

Mekanizmanın çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem, yakın zamanda benim aracın kaputu da aynı şekilde kaldı.

Kaputu ancak iki kişi açabildik. Bir kişi bastırırken bir kişi kolu çekiyor böylece mekanizma yerine oturup, kancayı serbest bırakıyor.

Daha sonrada servise gidip ayarını yaptırdım, sorun kalmadı.

Yanıtlama zamanı:

Benim de araç muayene istasyonunda 4-5 kez çekmeme rağmen açılmamıştı. Bastırınca ve çekince yukarı attı ve açıldı diye hatırlıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Halatın kilit ucundaki kurşun çıkmış yani açamadım

Başına böyle birşey gelen yokmu ya bu fordcu fokuscularda

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim aracın da kaput açma mandalı kırıldı. Kesinlikle tamiri yok. Hiçbir parçacıda yada yetkili serviste yok. Tek çare çıkma almak. Ben 1000 TL ye zor aldım.halatin bağlantı noktasından kırılıyor.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

benim de kaput açılmıyor. iş yerinden arkadaşı alıp iki kişi açmayı deneyeceğim ama böyle bir problemi yaşamak istemezdim. Allah korusun yangın durumunda vs. çok tehlikeli. Çözüm bulunmalı.

Yanıtlama zamanı:

Bence kaputun kilit yapısı değiştirilmeli. focus ile kuga nınki aynı tasarım ve yüksek hızlarda kaput flapliyor. Öyle az da değil. Volvolardaki gibi çift kilit uygulamasına geçmeliler bence. 

• Semih O., başlığı Ford Focus MK4 Motor Kaputu Sorunu olarak değiştirdi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.