Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20233 yıl comment_509531 Ford focus st mk4 2019 model motor kaputu açılmıyor içerden kolu ikikere cektinmi açılırdı içerden kolu sokup baktım halat boşta biraz geliyor pense ile çekmeye çalıştım bir giram gelmiyor her halde ön kaput tarafta sorun var ya yayımı ya telimi hasarlı bimiyorum bir türlü açamadım alttan bakalım dedik ulaşamadık ön ızgarayı soktuk oda olmadı kilit yerine ulaşamadık başınıza böyle birşey geldimi yardimlarinizi bekliyorum lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20233 yıl comment_509532 6 dakika önce, ErcanD yazdı: başınıza İlk kez duydum mk4 de bu sorunu. Garantiniz devam ediyorsa hiç kurcalamayın, servis halletsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20233 yıl Yazar comment_509533 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: İlk kez duydum mk4 de bu sorunu. Garantiniz devam ediyorsa hiç kurcalamayın, servis halletsin. Garantisi yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20233 yıl comment_509534 Mekanizmanın çok sağlıklı çalıştığını söyleyemem, yakın zamanda benim aracın kaputu da aynı şekilde kaldı. Kaputu ancak iki kişi açabildik. Bir kişi bastırırken bir kişi kolu çekiyor böylece mekanizma yerine oturup, kancayı serbest bırakıyor. Daha sonrada servise gidip ayarını yaptırdım, sorun kalmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 20233 yıl comment_509535 Benim de araç muayene istasyonunda 4-5 kez çekmeme rağmen açılmamıştı. Bastırınca ve çekince yukarı attı ve açıldı diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20233 yıl Yazar comment_509624 Halatın kilit ucundaki kurşun çıkmış yani açamadım Başına böyle birşey gelen yokmu ya bu fordcu fokuscularda VID_20230503_192007.mp4 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20233 yıl comment_511852 Benim aracın da kaput açma mandalı kırıldı. Kesinlikle tamiri yok. Hiçbir parçacıda yada yetkili serviste yok. Tek çare çıkma almak. Ben 1000 TL ye zor aldım.halatin bağlantı noktasından kırılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 20232 yıl comment_512942 benim de kaput açılmıyor. iş yerinden arkadaşı alıp iki kişi açmayı deneyeceğim ama böyle bir problemi yaşamak istemezdim. Allah korusun yangın durumunda vs. çok tehlikeli. Çözüm bulunmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20232 yıl comment_512953 Bence kaputun kilit yapısı değiştirilmeli. focus ile kuga nınki aynı tasarım ve yüksek hızlarda kaput flapliyor. Öyle az da değil. Volvolardaki gibi çift kilit uygulamasına geçmeliler bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın