Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2023 - Opel Corsa 1.2T vs Fiat Egea 1.3 Dizel vs Renault Clio 1.0T vs Skoda Fabia

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Bence kesin birileri stokluyor araçları istedikleri zaman salıyorlar piyasaya. 

Hadi hayirli olsun, neden boyle dusundun pek anlamadim ama parti parti gelip geldigi gibi satiliyor diye dusunuyorum ben.

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 13,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Evren mesaj mı veriyor…    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Güncelleme yapıyorum 😄    Fabia'yı sordurdum cevap bekliyorum ama zor gibi. Corsa Mayıs başı rezerv yaptırabiliyorum Haziran teslim Egea sedan bulabiliyorum Cross ise şans, ür

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

5 Mayısta talebi ilettim aynı gün arabayı tanımladılar, 12 Mayısta gümrükte. Bu arabayı kimse istemedi mi 😞 Bayiler masaya bile oturmuyor araç yok diye. Ya da genel müdürlük kontenjanı var.  Bir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bi Arkadaşimda clio var 10bin km de. Kaza bela boya falan yok. 1.0 otomatik ama donanimi bilmiyorum, kol dayama yok onu biliyorum. Parlament mavisi gibi bir seydi galiba. İlgileniyorsan fiyat sorarim. Donanim yetersiz diye satiyor. Teyp ekrani ve kol dayamaya takmis durumda. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Hadi hayirli olsun, neden boyle dusundun pek anlamadim ama parti parti gelip geldigi gibi satiliyor diye dusunuyorum ben.

5 Mayısta talebi ilettim aynı gün arabayı tanımladılar, 12 Mayısta gümrükte. Bu arabayı kimse istemedi mi 😞 Bayiler masaya bile oturmuyor araç yok diye. Ya da genel müdürlük kontenjanı var. 

7 saat önce, Mertol Kip yazdı:

Bi Arkadaşimda clio var 10bin km de. Kaza bela boya falan yok. 1.0 otomatik ama donanimi bilmiyorum, kol dayama yok onu biliyorum. Parlament mavisi gibi bir seydi galiba. İlgileniyorsan fiyat sorarim. Donanim yetersiz diye satiyor. Teyp ekrani ve kol dayamaya takmis durumda. 

Bir aksilik olmazsa senin eski markandan tercihi yapmak durumunda kaldım 🙂 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı:

Ya da genel müdürlük kontenjanı var. 

👍 bence tabii, daha dogrusu kontenjan degilde onlar onceden satarsa bayiinin diyecek birseyi kalmiyor.

eskiden de boyleydi aslinda ama ihtiyacimiz olmuyordu. benim gozlemim tabii, en azindan bazi markalarda.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.