Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

SYNC 2 F11 Haritası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba. aracım titanıum focus 2016. araçta sync2 var. şuan aktif olarak f10 navigasyon var. bunu f11 e çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. dosyaları nerede bulabilirim. daha önce f9 dan f10 çevirmek için yine bu forumda rus siteleri üzerinden bir yol haritası vardı. 

• Ozan Kar, başlığı SYNC2 F11 Güncelleme Dosyası olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Lisanslı içerik olduğu için dosyaları burada paylaşmak yasa dışı olur. Sync 2 F11 maps şeklinde google'da aratırsanız birçok sitede indirme linkleri çıkar. Yabancı siteler ve çoğunlukla üyelik istiyorlar. 

Indirdiginiz dosyaları sdcard.key dosyasını değiştirmeden ya da dosyayı  bilgisayara yedekleyerek yükleyebilirsiniz.

Yine bulacağınız dosyalarda Türkçe dil yoktur. Mevcut kartınızdaki nuance klasörü içindeki trt klasörünü önceden yedekleyip, yeni kartta aynı konuma kopyalayabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Semih O. yazdı:

Lisanslı içerik olduğu için dosyaları burada paylaşmak yasa dışı olur. Sync 2 F11 maps şeklinde google'da aratırsanız birçok sitede indirme linkleri çıkar. Yabancı siteler ve çoğunlukla üyelik istiyorlar. 

Indirdiginiz dosyaları sdcard.key dosyasını değiştirmeden ya da dosyayı  bilgisayara yedekleyerek yükleyebilirsiniz.

Yine bulacağınız dosyalarda Türkçe dil yoktur. Mevcut kartınızdaki nuance klasörü içindeki trt klasörünü önceden yedekleyip, yeni kartta aynı konuma kopyalayabilirsiniz.

semih bey teşekkür ederim. eğer mümkünse bu linklerden sağlam olan birini bana verebilir misiniz.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Hanifi ÖZel yazdı:

semih bey teşekkür ederim. eğer mümkünse bu linklerden sağlam olan birini bana verebilir misiniz.

Sync 2 kullanmadığım için benim elimde yok maalesef Hanifi bey. Kendiniz de bakabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sync 2 kullanmadığım için benim elimde yok maalesef Hanifi bey. Kendiniz de bakabilirsiniz.

baktım ama satılık kartlar var sadece. dosyalara ulaşabileceğim linkleri bulamadım maalesef

• Semih O., başlığı SYNC 2 F11 Haritası olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
31.03.2023 - 23:04 tarihinde, Hanifi ÖZel yazdı:

baktım ama satılık kartlar var sadece. dosyalara ulaşabileceğim linkleri bulamadım maalesef

Burada telegram linkleri var. 

https://ffclub.ru/topic/258638/

Yanıtlama zamanı:

Telegramda ford sync 2 maps adlı grupta f11 dosyaları mevcut.  Hatta en baştan yapmak isteyenler içinde. 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba bulabildinizmi

Yanıtlama zamanı:

Bulamadım tekrar bunun altına eklermisniz

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar. Aracım 2016 focus titanium. Navigasyon haritasında genelde eski bilgilere sık rastlıyorum Sürümü F11. Son versiyon bu mudur? Daha yenisi var mı? Ve nasıl edinebilirim? Şimdiden çok teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Sanırım Eskişehir'desiniz ben de arabamı Eskişehir'den almıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. Focus en çok rağbet edilen araçların başında geliyor ama birçok bilgiye erişmek hakikaten çok zor. Neden anlamadım. Araştıraym bakalım F12 bulabilecek miyiz? Tekrar teşekkürler Semih Hocam

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Semih O. yazdı:

F12 var, nasıl edinirsiniz bilemiyorum.

bir satış sitesi üzerinde buldum. uyumsuz değildir inşallah. Sitenin reklam prosedürünü bilmediğim için link paylaşmadım ama. Olmazsa alıp deneyeyim

Atilla Yıldıztepe tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.