Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

SYNC 2 F11 Haritası

Recommended Posts

arkadaşlar merhaba. aracım titanıum focus 2016. araçta sync2 var. şuan aktif olarak f10 navigasyon var. bunu f11 e çevirmek için nasıl bir yol izlemeliyim. dosyaları nerede bulabilirim. daha önce f9 dan f10 çevirmek için yine bu forumda rus siteleri üzerinden bir yol haritası vardı. 

• Ozan Kar changed the title to SYNC2 F11 Güncelleme Dosyası

Lisanslı içerik olduğu için dosyaları burada paylaşmak yasa dışı olur. Sync 2 F11 maps şeklinde google'da aratırsanız birçok sitede indirme linkleri çıkar. Yabancı siteler ve çoğunlukla üyelik istiyorlar. 

Indirdiginiz dosyaları sdcard.key dosyasını değiştirmeden ya da dosyayı  bilgisayara yedekleyerek yükleyebilirsiniz.

Yine bulacağınız dosyalarda Türkçe dil yoktur. Mevcut kartınızdaki nuance klasörü içindeki trt klasörünü önceden yedekleyip, yeni kartta aynı konuma kopyalayabilirsiniz.

• Like 2

6 dakika önce, Semih O. yazdı:

Lisanslı içerik olduğu için dosyaları burada paylaşmak yasa dışı olur. Sync 2 F11 maps şeklinde google'da aratırsanız birçok sitede indirme linkleri çıkar. Yabancı siteler ve çoğunlukla üyelik istiyorlar. 

Indirdiginiz dosyaları sdcard.key dosyasını değiştirmeden ya da dosyayı  bilgisayara yedekleyerek yükleyebilirsiniz.

Yine bulacağınız dosyalarda Türkçe dil yoktur. Mevcut kartınızdaki nuance klasörü içindeki trt klasörünü önceden yedekleyip, yeni kartta aynı konuma kopyalayabilirsiniz.

semih bey teşekkür ederim. eğer mümkünse bu linklerden sağlam olan birini bana verebilir misiniz.

1 dakika önce, Hanifi ÖZel yazdı:

semih bey teşekkür ederim. eğer mümkünse bu linklerden sağlam olan birini bana verebilir misiniz.

Sync 2 kullanmadığım için benim elimde yok maalesef Hanifi bey. Kendiniz de bakabilirsiniz.

1 dakika önce, Semih O. yazdı:

Sync 2 kullanmadığım için benim elimde yok maalesef Hanifi bey. Kendiniz de bakabilirsiniz.

baktım ama satılık kartlar var sadece. dosyalara ulaşabileceğim linkleri bulamadım maalesef

• Semih O. changed the title to SYNC 2 F11 Haritası
  • 2 months later...
  • 1 year later...

Teşekkürler. Sanırım Eskişehir'desiniz ben de arabamı Eskişehir'den almıştım. Ankara'da ikamet ediyorum. Focus en çok rağbet edilen araçların başında geliyor ama birçok bilgiye erişmek hakikaten çok zor. Neden anlamadım. Araştıraym bakalım F12 bulabilecek miyiz? Tekrar teşekkürler Semih Hocam

10 dakika önce, Semih O. yazdı:

F12 var, nasıl edinirsiniz bilemiyorum.

bir satış sitesi üzerinde buldum. uyumsuz değildir inşallah. Sitenin reklam prosedürünü bilmediğim için link paylaşmadım ama. Olmazsa alıp deneyeyim

Edited by Atilla Yıldıztepe