Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dışardan gelen kokular

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2015 focusum içeri hiç koku almaz iken 2022 focus en ufak kokuyu bile kabin içerisine alıyor.Yarın için servis randevusu aldım sizin başınıza böyle birşey geldi mi .öneriniz var mı teşekkürler 

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, İsmail Kontbay yazdı:

Servise bıraktım bugün iki gün kalacak dedii.eski focusumu arar oldum hiç sevemedim bunu

sevmeyişinizin nedeni sadece bu koku alma olayı değil zannedersem diğer sebebleride öğrenebilirmiyiz, focus 4 hiç kullanmadım, focus 3.5 verdiği sürüş keyfinimi vermiyor.

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen aynı sürüş keyfini bulamadım.Direksiyon tepkisi farklı geliyor bana virajlarda da aynı güveni hissedemedim. Performans olarak aynı gibi geldi ama şehir içi 3.5 focusudaha rahat kullanıyordum.Forum çalışsa tecrübeli abilerden arkadaşlardan fikir alırdım ama nasip değilmiş.el freni çekilmiyor ben çimende çekerdim köyde😃.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Servis araçta bir sorun yok dedi .önerisi iç sirkülasyonu açıp kullanmakmış.herşey normal güncel deyip saldı beni

Yanıtlama zamanı:
41 dakika önce, İsmail Kontbay yazdı:

Servis araçta bir sorun yok dedi .önerisi iç sirkülasyonu açıp kullanmakmış.herşey normal güncel deyip saldı beni

Şaşırdık mı ?

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün dayanamadım polen filtresi ni söktüm bakayım  karbonsuzmu  diye eski focusun filtresine  göre 2 tık ince geldi bana.Mk 3 e göre çok zorlaştırmışlar 3 çeşit anahtar lazım biraz dikkat etmek lazım.Ne gerek var zorlaştırıyon eskisinde iki tırnak söküp arada hava tutuyordum.

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

hava tutmak filtreyi bozar.

Hatta bizim iş makinası tarafında silkelemek yerine basınçlı hava ile temizleyip motora toz emdirenler bile oluyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Ozan Kar yazdı:

hava tutmak filtreyi bozar.

Ondan demek sökemesinler diye zorlaştırıyorlar 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.