Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Torpido Yansıma Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar Ford focus 2012 style marka aracım var ön camını Olimpia marka cam taktırdım ancak şimdi torpidonun cama çok yansımasından dolayı önümü göremeyecek duruma geldim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz 

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ön cama uv filtre film taktırsam en düşük numaralı işe yarar mı acaba polis kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Erol Püsküllü yazdı:

Ön cama uv filtre film taktırsam en düşük numaralı işe yarar mı acaba polis kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı

UV film yansımayı kesecek mi peki böyle bir özelliği olduğunu bilmiyorum. Ön cama filmi ben önermiyorum belli sebeplerle. 

Yanıtlama zamanı:

Torpidoyu mat temizlik ürünü ile temizleyin. Zemin matlaşırsa yansıma azalır gibime geliyor. 

Yanıtlama zamanı:

Çoğunun sebebi parlak torpido ürünleri kullanmak. Matt zamanla çözüm olacaktır. Hemen kesmeyebilir, kaymaz kalın siyah bez sermeniz lazım bir süre.

https://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-torpido-temizleyici-matt-300-ml-p-OTSON283200?magaza=Hepsiburada

Yıkamacılara sadece nemli bezle temizlik yapmalarını söyleyin 

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şuana kadar hiç yıkamacılara vermedim hep nemli bezle kendim temizledim ve parlatıcı ürünler kullanmadım camı değiştirdikten sonra bu sorunla karşılaştım camı değiştirmeyi bile düşünüyorum 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Erol Püsküllü yazdı:

Şuana kadar hiç yıkamacılara vermedim hep nemli bezle kendim temizledim ve parlatıcı ürünler kullanmadım camı değiştirdikten sonra bu sorunla karşılaştım camı değiştirmeyi bile düşünüyorum 

Belkide orijinal camda içeriden yansıma önleyici kaplama vardı, kim bilir? Torpido üzerine siyah kadifemsi kumaştan örtü deneyin. Eski tofaşlarda sererdik. Birde yansıma önleyici kaplama araştırın bence.

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı:

Belkide orijinal camda içeriden yansıma önleyici kaplama vardı, kim bilir? Torpido üzerine siyah kadifemsi kumaştan örtü deneyin. Eski tofaşlarda sererdik. Birde yansıma önleyici kaplama araştırın bence.

Her ön camda film var, camın içinde yer alır. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Her ön camda film var, camın içinde yer alır. 

Dağılmayı önleyen film var iki katın arasında. Acaba yerli camda yansıma önleyici özellik mi yok diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Acaba benim ön camda film olmaya bilir mi takdırdığım yer var dedi ama ön camım çok açık renkli kaplama yapmakta pek istemiyorum eski arabalar gibi

Yanıtlama zamanı:

Yansımalı fotoğraf çekip fabrikaya bir gönderin. Firma eski ve köklü bir firma bakalım ne cevap verecekler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yarın hava güneşli olursa dediğinizi yapıcam inş bir çözüm bulunur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.