Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504899 Merhaba arkadaşlar Ford focus 2012 style marka aracım var ön camını Olimpia marka cam taktırdım ancak şimdi torpidonun cama çok yansımasından dolayı önümü göremeyecek duruma geldim ne yapabilirim yardımcı olur musunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl Solution comment_504900 Polarize gözlük takabilirsiniz. Ön camı değiştirmek dışında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl Yazar comment_504919 Ön cama uv filtre film taktırsam en düşük numaralı işe yarar mı acaba polis kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504924 Bir saat önce, Erol Püsküllü yazdı: Ön cama uv filtre film taktırsam en düşük numaralı işe yarar mı acaba polis kontrolünde sıkıntı çıkarırlar mı UV film yansımayı kesecek mi peki böyle bir özelliği olduğunu bilmiyorum. Ön cama filmi ben önermiyorum belli sebeplerle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20197 yıl comment_504933 Torpidoyu mat temizlik ürünü ile temizleyin. Zemin matlaşırsa yansıma azalır gibime geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504941 Çoğunun sebebi parlak torpido ürünleri kullanmak. Matt zamanla çözüm olacaktır. Hemen kesmeyebilir, kaymaz kalın siyah bez sermeniz lazım bir süre. https://www.hepsiburada.com/sonax-xtreme-torpido-temizleyici-matt-300-ml-p-OTSON283200?magaza=Hepsiburada Yıkamacılara sadece nemli bezle temizlik yapmalarını söyleyin Haziran 5, 20197 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl Yazar comment_504943 Şuana kadar hiç yıkamacılara vermedim hep nemli bezle kendim temizledim ve parlatıcı ürünler kullanmadım camı değiştirdikten sonra bu sorunla karşılaştım camı değiştirmeyi bile düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504949 2 saat önce, Erol Püsküllü yazdı: Şuana kadar hiç yıkamacılara vermedim hep nemli bezle kendim temizledim ve parlatıcı ürünler kullanmadım camı değiştirdikten sonra bu sorunla karşılaştım camı değiştirmeyi bile düşünüyorum Belkide orijinal camda içeriden yansıma önleyici kaplama vardı, kim bilir? Torpido üzerine siyah kadifemsi kumaştan örtü deneyin. Eski tofaşlarda sererdik. Birde yansıma önleyici kaplama araştırın bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504950 13 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Belkide orijinal camda içeriden yansıma önleyici kaplama vardı, kim bilir? Torpido üzerine siyah kadifemsi kumaştan örtü deneyin. Eski tofaşlarda sererdik. Birde yansıma önleyici kaplama araştırın bence. Her ön camda film var, camın içinde yer alır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504952 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Her ön camda film var, camın içinde yer alır. Dağılmayı önleyen film var iki katın arasında. Acaba yerli camda yansıma önleyici özellik mi yok diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl Yazar comment_504953 Acaba benim ön camda film olmaya bilir mi takdırdığım yer var dedi ama ön camım çok açık renkli kaplama yapmakta pek istemiyorum eski arabalar gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl comment_504959 Yansımalı fotoğraf çekip fabrikaya bir gönderin. Firma eski ve köklü bir firma bakalım ne cevap verecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20197 yıl Yazar comment_504962 Yarın hava güneşli olursa dediğinizi yapıcam inş bir çözüm bulunur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın