Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mk3.5 Direksiyonda Tuhaf Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Düzgün yolda seyir halinde ilerlerken direksiyon veya gösterge nereden geldigini bilmedigim videodaki sesi duyuyorum. Rolantide bile bu ses biraz daha az duyulur sekilde geliyor trim sesi ufak ufak surtme sesi. Videoyu sesli dinlerseniz bariz belli oluyor videoda. Sebebini  bilen arkadaşlarım abilerim cevaplarınız için simdiden tesekkür ederim. 

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Her gaz verdigimde ayagimi gazdan cekip devir dustugunde yapiyor. Yani gaz kesip devir duserkenki gelen ses

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Gazı kesince bir yere çarpan bir şey var ama araç içinde ama konsol içinde çok rahatsız oluyorsanız arabaya birini alın sesin nereden geldiğini dinleyin. Sonuç olarak hep dediğimiz gibi maalesef ses sorunlarının çözümleri internet değil, görmek ve dinlemek gerek. Ben direksiyondan geldiğini nasıl anladınız da yazdınız onu bilemedim, gaza basınca motor titreşimi gider kesince gelir bundan kaynaklı her yerde olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hem şöför hem yolcu tarafında dinledim ikisindede şöför tarafından ön göğüsün altindan geliyor gibi 40-50 km üzeri hizlarda duyulmuyor. Özellikle 20 km hizlarda duyuluyor. Her seferindede oluyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.