Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503316 Düzgün yolda seyir halinde ilerlerken direksiyon veya gösterge nereden geldigini bilmedigim videodaki sesi duyuyorum. Rolantide bile bu ses biraz daha az duyulur sekilde geliyor trim sesi ufak ufak surtme sesi. Videoyu sesli dinlerseniz bariz belli oluyor videoda. Sebebini bilen arkadaşlarım abilerim cevaplarınız için simdiden tesekkür ederim. 1368F981-4DB8-4543-8821-F1EF468AC92B.MOV Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503322 Her gaz verdigimde ayagimi gazdan cekip devir dustugunde yapiyor. Yani gaz kesip devir duserkenki gelen ses Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Solution comment_503328 Gazı kesince bir yere çarpan bir şey var ama araç içinde ama konsol içinde çok rahatsız oluyorsanız arabaya birini alın sesin nereden geldiğini dinleyin. Sonuç olarak hep dediğimiz gibi maalesef ses sorunlarının çözümleri internet değil, görmek ve dinlemek gerek. Ben direksiyondan geldiğini nasıl anladınız da yazdınız onu bilemedim, gaza basınca motor titreşimi gider kesince gelir bundan kaynaklı her yerde olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503331 Hem şöför hem yolcu tarafında dinledim ikisindede şöför tarafından ön göğüsün altindan geliyor gibi 40-50 km üzeri hizlarda duyulmuyor. Özellikle 20 km hizlarda duyuluyor. Her seferindede oluyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın