Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57365 Tamamen kendi denememiz. Focus III Style http://www.izlesene.com/video/ford-focus-iii-motor-aciyoruz-vites-2nci-107-3ncu-158-4ncu-198-5nci23/4437721 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57367 Hiç gerek yok bu motorr açmalara o motorlar fabrikadan zaten max hız ve devir test yapıldıktan sonra çıkış alıyorlar. bence pistlere gelin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57385 Can güvenliğinizi boş yere tehlikeye atmayın, attırmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57387 Susayım dicemde susamicam "Şerit nasıl gidiyo görüyonmu moruk" O saniyeden sonra izleme gereksinimi duymadım.. Siz bu süratlere bir daha çıkmayın olurmu... ! Daha düzgün Şerit çizgisinde gidemiyorsunuz. Kimsenin canını malını riske atmaya hakkınız yok ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57388 Söylenmesi gereken söylenmiş, forumda güzel bir video vardı. Programında 200km ile giden Focus'u duvara çarptırıyorlar. Bir seyredin. Gece boş yol falan demeyin lütfen. Bir lastik parçası, hayvan vs önünüze çıksa videodaki gibi olursunuz. Mart 27, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57392 Herkes eleştirmiş ama hangimiz yapmıyo ki bunları.. Bu hız denemeleri zaten sürekli yapılcak şeyler değil, aşağı yukarı herkes aracını ilk aldığında bu gibi girişimlerde bulunmuştur. Burada belki de asıl eleştirilmesi gereken nokta vidyonun insanı yüksek hızlara özendirir şekilde olması (konuşmalar, anılar vs). Bir de herkes kabul etsin Focus 200 210 da bile bana mısın demiyo, aferin focus Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57393 Bilinçsiz ve dikkatsiz yapılan süratten bahsediyoruz burda.. Araç kadran hatası v.s 230 km/h hızla seyrederken direksiyonu tek elle tutup aracı yolda stabil tutamazken. Arkadan vurucaz kırıcaz patlicaz ve çığlık sesleri arasında top speed denemesi yapan arkadaşımız olduğunu zannetmiyorum Furkan. Ayrıca 200-210 la Focus gayet güzel banamısın diyip yan rüzgarlardan etkileniyor. Sadece focus değil C sınıfı otomobiilerden BMW 1.35 ten fiat bravoya kadar Tüm otomobillerin aerodinamik özellikleri bellidir. Hepsi 200 den sonra yan rüzgarladan etkilenir ve ayrıca aracın yere basma kuvveti düşeceğinden lastiklerin çok az bir bölümü yere temas eder. Yani o hızla giderken 1 şiddetinde yiyeceğiniz yan rüzgar sizi gayet güzel aracın içerisinde sallar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57401 Herkes eleştirmiş ama hangimiz yapmıyo ki bunları.. Ben yapmadım mesela.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57404 Furkan Bey sizin yaşınızda bizde heves ettik doğrudur. Ama sürati yapan araç, kim üstüne binip gaza bazsa bu sürati yapar. Yani yeteneğe vs gerek yok. çoluk çoçuğunuz olunca hayatın ne kadar kıymetli ve kırılgan olduğunu biraz daha derinden hissediyorsunuz. Sizin yaşınızda bana da bu laflar fasa fiso gelirdi. Ama inanın değil. Artık sahip olduğum araçlarla 120-140 üzerine çıkmıyorum. Yollar bilinçsiz, ne yaptığını bilmeyen adam dolu bir anlık hataları ile ölüp gitmek mümkün. Mart 27, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57405 Bilinçsiz ve dikkatsiz yapılan süratten bahsediyoruz burda.. Araç kadran hatası v.s 230 km/h hızla seyrederken direksiyonu tek elle tutup aracı yolda stabil tutamazken. Arkadan vurucaz kırıcaz patlicaz ve çığlık sesleri arasında top speed denemesi yapan arkadaşımız olduğunu zannetmiyorum Furkan. Ayrıca 200-210 la Focus gayet güzel banamısın diyip yan rüzgarlardan etkileniyor. Sadece focus değil C sınıfı otomobiilerden BMW 1.35 ten fiat bravoya kadar Tüm otomobillerin aerodinamik özellikleri bellidir. Hepsi 200 den sonra yan rüzgarladan etkilenir ve ayrıca aracın yere basma kuvveti düşeceğinden lastiklerin çok az bir bölümü yere temas eder. Yani o hızla giderken 1 şiddetinde yiyeceğiniz yan rüzgar sizi gayet güzel aracın içerisinde sallar. Söylediğin rüzgar verilerine göre yüksek hızda her türlü tehlike var, bilinçli ve dikkatli olsak biler.. Ama bi kez daha soruyorum hangimiz yapmadı, mesela sen Ogün, sen yapmadın mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57407 Ben yapmadım mesela.. O zaman bu lafım size değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57410 Furkan Bey sizin yaşınızda bizde heves ettik doğrudur. Ama sürati yapan araç, kim üstüne binip gaza bazsa bu sürati yapar. Yani yeteneğe vs gerek yok. çoluk çoçuğunuz olunca hayatın ne kadar kıymetli ve kırılgan olduğunu biraz daha derinden hissediyorsunuz. Sizin yaşınızda bana da bu laflar fasa fiso gelirdi. Ama inanın değil. Artık sahip olduğum araçlarla 120-140 üzerine çıkmıyorum. Yollar bilinçsiz, ne yaptığını bilmeyen adam dolu bir anlık hataları ile ölüp gitmek mümkün. Söylediklerinizde A'dan Z'ye haklısınız Engin bey ama ben sadece şunu belirtmek istedim... Başkalarını eleştirmeden önce çuvaldızı kendimize batırıyo muyuz? Anlaşılan siz batırmışsınız Mart 28, 201214 yıl Furkan Ulucak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57411 Söylediğin rüzgar verilerine göre yüksek hızda her türlü tehlike var, bilinçli ve dikkatli olsak biler.. Ama bi kez daha soruyorum hangimiz yapmadı, mesela sen Ogün, sen yapmadın mı? Ben aracın teybi kapalı. Araçta tek başıma saat gece 4 te bomboş sabiha gökçen otobanında. Direksiyonu spor moda alıp ve tamamen doğru tutuş pozisyonunda kavrayıp orta şeritten stabil bir şekilde 1 kez denedim Merakımı giderdim videoya çekme gibi bir gereksinimde duymadım. Diğer dneyen arkadaşlarda benzer şekillerde denemişerdir muhtemelen. rüzgar verilerine göre tehlike varsa 200-210da nasıl banamısın demiyor Focus ? Arkadaşların yaptığının savunulacak Bir yanı yok Furkan.. Herkez eleştiriyorsa bir bildikleri vardır değil mi ? Bu forumda ne zaman gördün haksız yere herkezin bir konuda eleştri sunduğunu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201214 yıl comment_57412 Adamlar motor açmaya geldi motoru açan siz oldunuz Sitenin üstünde ne yazıyor ? Trafikte Her An, Sorumlu Davran ! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın