Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502434 Merhaba arkadaşlar abiler, Geçenlerde 2 - 3 yere ön iki lastik iiçin fren balata değişimi için fiyat sordum en uygun yer normal bu işleri yapan bir ustad 150 tl dedi diğerleri sırasıyla 375 tl ve 450 tl dedi. sizce serviste değişmem mi gerekli yoksa bu ve bunun gibi işleri normal bu işi iyi bilen ustalara emanet edebilir miyim ? Yani orjinal parça kullanım açısından size hangisi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502437 Sanayide balata değiştirmeniz orjinal balata kullanmanıza engel değil.Tüm ford parçacılarında motocraft (yani orjinal marka) balata bulabilirsiniz.Sanayide sadece işçilik vererek değiştirtirsiniz.Bu işi iyi bilen diyede bir durum yok bence.Sanayide araç bakımı yapan her usta balatayı değiştirebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20197 yıl comment_502445 1 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı: Merhaba arkadaşlar abiler, Geçenlerde 2 - 3 yere ön iki lastik iiçin fren balata değişimi için fiyat sordum en uygun yer normal bu işleri yapan bir ustad 150 tl dedi diğerleri sırasıyla 375 tl ve 450 tl dedi. sizce serviste değişmem mi gerekli yoksa bu ve bunun gibi işleri normal bu işi iyi bilen ustalara emanet edebilir miyim ? Yani orjinal parça kullanım açısından size hangisi ? Anadolu yakasındaysan Herford Bosch servise git, selamımı söyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 20197 yıl comment_502488 Ben kale marka aldım bugün, ön arka takım 150 TL. Sanayide değişecem. 50-60 da işçilik tamamdır. Mayıs 3, 20197 yıl Serkan erden tarafından düzenlendi Hata Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl Yazar comment_502708 02.05.2019 - 17:59 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Anadolu yakasındaysan Herford Bosch servise git, selamımı söyle... Gürkan Bey Anadolu yakasındayım Herford Bosch servis tam olarak nerede ve fiyat ne olur malum bütçe durumları ? --0 dakika sonra eklendi-- 03.05.2019 - 09:59 tarihinde, Serkan erden yazdı: Ben kale marka aldım bugün, ön arka takım 150 TL. Sanayide değişecem. 50-60 da işçilik tamamdır. Ayrıca alıp götürsem sadece işçilik alırlar değil mi ? peki aldığınız kale marka balat sizce nasıl ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl comment_502712 32 dakika önce, Doğukan Özçelik yazdı: Gürkan Bey Anadolu yakasındayım Herford Bosch servis tam olarak nerede ve fiyat ne olur malum bütçe durumları ? --0 dakika sonra eklendi-- Ayrıca alıp götürsem sadece işçilik alırlar değil mi ? peki aldığınız kale marka balat sizce nasıl ? Ataşehir. Netten bakıp konum edinirsin. Telefonla bilgi alabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl Yazar comment_502713 Bilgi ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 20197 yıl comment_502719 2 saat önce, Doğukan Özçelik yazdı: Bilgi ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum Rica ederim, Nihat beyle görüşün selamımı iletin yardımcı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502804 06.05.2019 - 12:22 tarihinde, Doğukan Özçelik yazdı: Gürkan Bey Anadolu yakasındayım Herford Bosch servis tam olarak nerede ve fiyat ne olur malum bütçe durumları ? --0 dakika sonra eklendi-- Ayrıca alıp götürsem sadece işçilik alırlar değil mi ? peki aldığınız kale marka balat sizce nasıl ? Henüz taktırmadım ama araştırdım kadarı ile kimse şikayetçi değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502818 4 saat önce, Serkan erden yazdı: Henüz taktırmadım ama araştırdım kadarı ile kimse şikayetçi değil. Hah siftah o zaman. Cmaxi aldığımda kale balata takılıydı üstünde. İlk fırsatta söktürecem. Araç hareket ettiği esnada frene basınca sanki balatada boşluk varmış gibi tak tuk ses geliyor. Focusla fark varmıdır bilmiyorum ama fren hissiyatı oem balata kadar değil. Ya da focusun fren hissiyatı daha iyi. Ha bu belki bana denk gelmişde olabilir. Belki de takılan balata defoluydu bilemiyorum tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502820 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Focusla fark varmıdır bilmiyorum ben bir fark hissetmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502821 Şimdi, Ozan Kar yazdı: ben bir fark hissetmedim. O zaman balatadan kaynaklı. Uzun yola çıkmadan fren yağı balata değişimi yapıp gidem en iyisi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın