Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Android Multimedya Navigasyon Cihazı Kampanyası - Emr Garage Ankara

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
02.05.2019 - 11:08 tarihinde, EMR Garage yazdı:

Arkadaşlar Türkçe otomatik park sistemi destekli Myway android cihaz stoklarımızda. Necwox marka cihazla aynı donanımdadır.

sanırım en son 10 ayda ergin beyle görüştüğümde androidlerde otomatik park sisteminin İngilizce olduğu ve  hiçbir android cihazda Türkçe park sisteminin olmadığını belirtmişti bende o günden sonra Türkçe yazılım gelip gelmediğini sormadım emr garage olarak müşteri talepleri doğrultusunda diğer cihazlarda otomatik park olduğunu navimex te de sorduklarını firmaya iletseniz kişisel taleplerden daha iyi sonuç alabilirsiniz bir araştırın navimex için gelmiş mi

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 1,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Teşekkür ederim değerli dostlar. Sadece ticari amaçla burada bulunmuyoruz. Değerli dostlar edinmek istiyoruz. Ankara'da Acity Avm arkasında Grosslara giden 187. cadde üzerindeyiz. Tüm üyelerimizi kahv

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Hoşgeldiniz.  Yakın zamanda Ankara'ya gelme ihtimalim var. Umarım bir sorun olmazsa iş yerinize uğramaya çalışacağım. 

• Alparslan Özaslan
    Alparslan Özaslan

emr garageye şubat 2016 yılında focus 3 aracıma navimex android taktırdım o zaman  android sürümü 4.2.2. idi ve aracımda otomatik park sistemi var.4.2.2. sürümde otomatik park ekranda İngilizce yazılı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
16 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı:

sanırım en son 10 ayda ergin beyle görüştüğümde androidlerde otomatik park sisteminin İngilizce olduğu ve  hiçbir android cihazda Türkçe park sisteminin olmadığını belirtmişti bende o günden sonra Türkçe yazılım gelip gelmediğini sormadım emr garage olarak müşteri talepleri doğrultusunda diğer cihazlarda otomatik park olduğunu navimex te de sorduklarını firmaya iletseniz kişisel taleplerden daha iyi sonuç alabilirsiniz bir araştırın navimex için gelmiş mi

Alparslan bey size konuyu şöyle açıklayayım. Bu ürünler Çinden ithal ediliyor. İthal edilirken gelen yazılımda ciddi bir sorun yoksa yeni yazılım gelmiyor. Bu yazılımlar kilitli olduğu için serviste müdahale edemiyor. Çinli üretici android 7 sonrası 8 çıkarıyor 9 çıkarıyor ve eski nesil cihazlar için yazılımla uğraşmıyorlar bile. Bu bakımdan bu tür çeviri eksikleri, hataları vs. çözülmüyor.

Yanıtlama zamanı:

fiat egea 2016 model için navigasyon ve geri gçrüş kamerası sistemi ne kadar? ayrıca park sensörü takılıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Hoşgeldiniz , hayırlı olsun

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 saat önce, Ali Gök yazdı:

fiat egea 2016 model için navigasyon ve geri gçrüş kamerası sistemi ne kadar? ayrıca park sensörü takılıyor mu?

Merhaba, egea android cihazlarımız 1350 TL'den başlıyor. Fiyatlar için mağazamız: https://emrgarage.sahibinden.com/?query_text=egea

Focusclub üyelerine geri görüş kamerası hediyedir. Kamera sonrası park sensörü gereksiz olur ama istenirse sensör takabiliriz.

--0 dakika sonra eklendi--
9 saat önce, Koray Gül yazdı:

Hoşgeldiniz , hayırlı olsun

Teşekkür ederiz. Kahve içmeye bekleriz yolunuz düşerse.

Yanıtlama zamanı:

hatayda fiat egeaya navigasyon ve multimedya cihazını güvenle taktıracağımız bir yer var mı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Ali Gök yazdı:

hatayda fiat egeaya navigasyon ve multimedya cihazını güvenle taktıracağımız bir yer var mı

Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Mart ayinin sonunda sizden navimex 9912hd android 8.0 multimedya almistim.manisa merkezde yonlendirdiginiz bir isyerinde montajini yaptirdim.bu cihazla ilgili iki konuyu danismak istiyorum.

1. Aracimdaki orjinal teyp sisteminde bluetooth surekli acikti sokmeden once kapatmayi unuttum. Telefonumu multimedyaya bluetooth ile bagladigimda surekli baglanti istegi bildirimi geliyor.bu sorunu nasil aşabilirim?

2. Focus 3 on panel yapisi sebebiyle multimedya ekrani egimli duruyor.bu durumda açı sebebiyle gorunum hafif karanlik kaliyor.maksimum parlaklikta olmasina rgmen bunu gideremedim. Bu ekran goruntusunun karanlik kalmasi problemine karsi ne yapmam gerek?

Yanıtlama zamanı:
07.05.2019 - 17:15 tarihinde, EMR Garage yazdı:

Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

yönlendireceğiniz iş yerinde montaj ücreti ne kadar oluyor

Yanıtlama zamanı:

hoş geldiniz Allah muvaffak eylesin focus 2 sedan titanyum kasa için mavigasyon fiyatı ne kadar acaba 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 saat önce, Eser Ekinci yazdı:

Mart ayinin sonunda sizden navimex 9912hd android 8.0 multimedya almistim.manisa merkezde yonlendirdiginiz bir isyerinde montajini yaptirdim.bu cihazla ilgili iki konuyu danismak istiyorum.

1. Aracimdaki orjinal teyp sisteminde bluetooth surekli acikti sokmeden once kapatmayi unuttum. Telefonumu multimedyaya bluetooth ile bagladigimda surekli baglanti istegi bildirimi geliyor.bu sorunu nasil aşabilirim?

2. Focus 3 on panel yapisi sebebiyle multimedya ekrani egimli duruyor.bu durumda açı sebebiyle gorunum hafif karanlik kaliyor.maksimum parlaklikta olmasina rgmen bunu gideremedim. Bu ekran goruntusunun karanlik kalmasi problemine karsi ne yapmam gerek?

Merhaba, orijinal cihazın tekrar takılıp gerekli işlem yapılmalı. Koltuğu çok aşağıda tutuyorsanız ekran yukarıda kalabilir. Koltuğu biraz yükseltirseniz ekran bakış açısı düzelecektir.

--0 dakika sonra eklendi--
13 saat önce, Ali Gök yazdı:

yönlendireceğiniz iş yerinde montaj ücreti ne kadar oluyor

Merhaba, genelde 100-150 TL arasında değişiyor.

--1 dakika sonra eklendi--
12 saat önce, rıdvan can yazdı:

hoş geldiniz Allah muvaffak eylesin focus 2 sedan titanyum kasa için mavigasyon fiyatı ne kadar acaba 

Merhaba, 1350 TL'den başlıyor. 1750-1990 TL gibi farklı cihazlar mevcut.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-2-android-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-691233307/detay

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

EMR garage online alışverişten aldığım navimex 9912hd focus 3 için multimedya ürününe koltuk kafalıklarına takılan ekranlardan almayı düşünüyorum.nasıl bir ürün almam gerekir? Tahmini maliyet ne kadar olur? Ayrıca otobüslerdeki gibi ana bellek üzerinden iki ekranda farklı görüntü alınabiliyormu yada ekranlar multimedya üzerinden birşeyler izlerken ana ekranda ben radyo navigasyon vs. takip edebiliyormuyum?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
08.06.2019 - 17:29 tarihinde, Eser Ekinci yazdı:

EMR garage online alışverişten aldığım navimex 9912hd focus 3 için multimedya ürününe koltuk kafalıklarına takılan ekranlardan almayı düşünüyorum.nasıl bir ürün almam gerekir? Tahmini maliyet ne kadar olur? Ayrıca otobüslerdeki gibi ana bellek üzerinden iki ekranda farklı görüntü alınabiliyormu yada ekranlar multimedya üzerinden birşeyler izlerken ana ekranda ben radyo navigasyon vs. takip edebiliyormuyum?

Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba emr garagede 3,5 yıl kadar önce navimex 9912 hd taktırmıştım android sürümü 4.4.4. ilk  defa blutooth ile bağlanarak müzik dinlemek istedim.blutooh ile samsung telefonu bağladım rehber ve müzikleri uzun uğraş sonunda  çalıştırdım aracımda ayrıca ön kayıt kamerası takılıydı.ne zaman blutootla bağlansam ön kayıt kamerası açık ise bağlanmıyor ön kayıt kamerasını kapatırsam telefondaki müzikleri blutooth ile dinleyebiliyorum. hem ön kayıt kamerasını hem blutooth ile müzik dinleme nasıl ayarlanabilir

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.