Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20197 yıl comment_502584 02.05.2019 - 11:08 tarihinde, EMR Garage yazdı: Arkadaşlar Türkçe otomatik park sistemi destekli Myway android cihaz stoklarımızda. Necwox marka cihazla aynı donanımdadır. sanırım en son 10 ayda ergin beyle görüştüğümde androidlerde otomatik park sisteminin İngilizce olduğu ve hiçbir android cihazda Türkçe park sisteminin olmadığını belirtmişti bende o günden sonra Türkçe yazılım gelip gelmediğini sormadım emr garage olarak müşteri talepleri doğrultusunda diğer cihazlarda otomatik park olduğunu navimex te de sorduklarını firmaya iletseniz kişisel taleplerden daha iyi sonuç alabilirsiniz bir araştırın navimex için gelmiş mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20197 yıl Yazar comment_502586 16 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı: sanırım en son 10 ayda ergin beyle görüştüğümde androidlerde otomatik park sisteminin İngilizce olduğu ve hiçbir android cihazda Türkçe park sisteminin olmadığını belirtmişti bende o günden sonra Türkçe yazılım gelip gelmediğini sormadım emr garage olarak müşteri talepleri doğrultusunda diğer cihazlarda otomatik park olduğunu navimex te de sorduklarını firmaya iletseniz kişisel taleplerden daha iyi sonuç alabilirsiniz bir araştırın navimex için gelmiş mi Alparslan bey size konuyu şöyle açıklayayım. Bu ürünler Çinden ithal ediliyor. İthal edilirken gelen yazılımda ciddi bir sorun yoksa yeni yazılım gelmiyor. Bu yazılımlar kilitli olduğu için serviste müdahale edemiyor. Çinli üretici android 7 sonrası 8 çıkarıyor 9 çıkarıyor ve eski nesil cihazlar için yazılımla uğraşmıyorlar bile. Bu bakımdan bu tür çeviri eksikleri, hataları vs. çözülmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20197 yıl comment_502613 fiat egea 2016 model için navigasyon ve geri gçrüş kamerası sistemi ne kadar? ayrıca park sensörü takılıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20197 yıl Yazar comment_502631 11 saat önce, Ali Gök yazdı: fiat egea 2016 model için navigasyon ve geri gçrüş kamerası sistemi ne kadar? ayrıca park sensörü takılıyor mu? Merhaba, egea android cihazlarımız 1350 TL'den başlıyor. Fiyatlar için mağazamız: https://emrgarage.sahibinden.com/?query_text=egea Focusclub üyelerine geri görüş kamerası hediyedir. Kamera sonrası park sensörü gereksiz olur ama istenirse sensör takabiliriz. --0 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Koray Gül yazdı: Hoşgeldiniz , hayırlı olsun Teşekkür ederiz. Kahve içmeye bekleriz yolunuz düşerse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl comment_502796 hatayda fiat egeaya navigasyon ve multimedya cihazını güvenle taktıracağımız bir yer var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 20197 yıl Yazar comment_502812 4 saat önce, Ali Gök yazdı: hatayda fiat egeaya navigasyon ve multimedya cihazını güvenle taktıracağımız bir yer var mı Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20197 yıl comment_503454 Mart ayinin sonunda sizden navimex 9912hd android 8.0 multimedya almistim.manisa merkezde yonlendirdiginiz bir isyerinde montajini yaptirdim.bu cihazla ilgili iki konuyu danismak istiyorum. 1. Aracimdaki orjinal teyp sisteminde bluetooth surekli acikti sokmeden once kapatmayi unuttum. Telefonumu multimedyaya bluetooth ile bagladigimda surekli baglanti istegi bildirimi geliyor.bu sorunu nasil aşabilirim? 2. Focus 3 on panel yapisi sebebiyle multimedya ekrani egimli duruyor.bu durumda açı sebebiyle gorunum hafif karanlik kaliyor.maksimum parlaklikta olmasina rgmen bunu gideremedim. Bu ekran goruntusunun karanlik kalmasi problemine karsi ne yapmam gerek? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20197 yıl comment_503459 07.05.2019 - 17:15 tarihinde, EMR Garage yazdı: Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz. yönlendireceğiniz iş yerinde montaj ücreti ne kadar oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20197 yıl comment_503466 hoş geldiniz Allah muvaffak eylesin focus 2 sedan titanyum kasa için mavigasyon fiyatı ne kadar acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20197 yıl Yazar comment_503530 13 saat önce, Eser Ekinci yazdı: Mart ayinin sonunda sizden navimex 9912hd android 8.0 multimedya almistim.manisa merkezde yonlendirdiginiz bir isyerinde montajini yaptirdim.bu cihazla ilgili iki konuyu danismak istiyorum. 1. Aracimdaki orjinal teyp sisteminde bluetooth surekli acikti sokmeden once kapatmayi unuttum. Telefonumu multimedyaya bluetooth ile bagladigimda surekli baglanti istegi bildirimi geliyor.bu sorunu nasil aşabilirim? 2. Focus 3 on panel yapisi sebebiyle multimedya ekrani egimli duruyor.bu durumda açı sebebiyle gorunum hafif karanlik kaliyor.maksimum parlaklikta olmasina rgmen bunu gideremedim. Bu ekran goruntusunun karanlik kalmasi problemine karsi ne yapmam gerek? Merhaba, orijinal cihazın tekrar takılıp gerekli işlem yapılmalı. Koltuğu çok aşağıda tutuyorsanız ekran yukarıda kalabilir. Koltuğu biraz yükseltirseniz ekran bakış açısı düzelecektir. --0 dakika sonra eklendi-- 13 saat önce, Ali Gök yazdı: yönlendireceğiniz iş yerinde montaj ücreti ne kadar oluyor Merhaba, genelde 100-150 TL arasında değişiyor. --1 dakika sonra eklendi-- 12 saat önce, rıdvan can yazdı: hoş geldiniz Allah muvaffak eylesin focus 2 sedan titanyum kasa için mavigasyon fiyatı ne kadar acaba Merhaba, 1350 TL'den başlıyor. 1750-1990 TL gibi farklı cihazlar mevcut. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-2-android-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-691233307/detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 20197 yıl comment_505055 EMR garage online alışverişten aldığım navimex 9912hd focus 3 için multimedya ürününe koltuk kafalıklarına takılan ekranlardan almayı düşünüyorum.nasıl bir ürün almam gerekir? Tahmini maliyet ne kadar olur? Ayrıca otobüslerdeki gibi ana bellek üzerinden iki ekranda farklı görüntü alınabiliyormu yada ekranlar multimedya üzerinden birşeyler izlerken ana ekranda ben radyo navigasyon vs. takip edebiliyormuyum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 20197 yıl Yazar comment_505112 08.06.2019 - 17:29 tarihinde, Eser Ekinci yazdı: EMR garage online alışverişten aldığım navimex 9912hd focus 3 için multimedya ürününe koltuk kafalıklarına takılan ekranlardan almayı düşünüyorum.nasıl bir ürün almam gerekir? Tahmini maliyet ne kadar olur? Ayrıca otobüslerdeki gibi ana bellek üzerinden iki ekranda farklı görüntü alınabiliyormu yada ekranlar multimedya üzerinden birşeyler izlerken ana ekranda ben radyo navigasyon vs. takip edebiliyormuyum? Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20197 yıl comment_506438 merhaba emr garagede 3,5 yıl kadar önce navimex 9912 hd taktırmıştım android sürümü 4.4.4. ilk defa blutooth ile bağlanarak müzik dinlemek istedim.blutooh ile samsung telefonu bağladım rehber ve müzikleri uzun uğraş sonunda çalıştırdım aracımda ayrıca ön kayıt kamerası takılıydı.ne zaman blutootla bağlansam ön kayıt kamerası açık ise bağlanmıyor ön kayıt kamerasını kapatırsam telefondaki müzikleri blutooth ile dinleyebiliyorum. hem ön kayıt kamerasını hem blutooth ile müzik dinleme nasıl ayarlanabilir Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın