Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl Yazar comment_67297 Demekki senin yol bilgisayarında bi sıkıntı vardı,en son yakaladığın değerler normal kullanım tarzına göre. akü yakıtı ne kadar etkiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl comment_67317 akü yakıtı ne kadar etkiler Akü? Yakıt? Düşük voltaj gösterge panelinde tuhaf belirtiler verebilir, yol bilgisayarını etkileyeceğini zannetmiyorum yine de. Onun dışında tüketimle bir ilgisini kuramadım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl Yazar comment_67332 cem abi benim arabam bu abi şimdi düğmeleri kapatıyorum aracın cekişi artıyo tesisatı acınca sanki düşüş hissediyorum buda mazotu çok yaktırabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl comment_67334 Eğer dediğin gibi düşüş oluyorsa haliyle daha çok mazotla daha az güç elde ediyosundur ve güç almak için basıyosundur,tabi bunlar dediğin gibi bi düşüş hakikaten varsa olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl Yazar comment_67348 Akü? Yakıt? Düşük voltaj gösterge panelinde tuhaf belirtiler verebilir, yol bilgisayarını etkileyeceğini zannetmiyorum yine de. Onun dışında tüketimle bir ilgisini kuramadım... cem abi benim arabam bu abi şimdi düğmeleri kapatıyorum aracın cekişi artıyo tesisatı acınca sanki düşüş hissediyorum buda mazotu çok yaktırabilirmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 201214 yıl comment_67350 Biryerde arıza varsa akü fazla akım çekiyor olabilir mi acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67465 cem abi benim arabam bu abi şimdi düğmeleri kapatıyorum aracın cekişi artıyo tesisatı acınca sanki düşüş hissediyorum buda mazotu çok yaktırabilirmi Anlaşıldı, bu kadar akım çeken bir sistem olunca haliyle alternatöre yük biniyor, o da motordan güç çalıyor. Ve tabii bir miktar tüketimini de arttırır, ama bence %10'u geçmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67487 Muhtemelen daha kaliteli ses almak için yalıtımda vardır. Oda aracı biraz daha ağırlaştırır. pandizotu kolonu v.s eklersek 1345 kg olar focus1600 kg dur şu an tahmini. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl Yazar comment_67729 Muhtemelen daha kaliteli ses almak için yalıtımda vardır. Oda aracı biraz daha ağırlaştırır. pandizotu kolonu v.s eklersek 1345 kg olar focus1600 kg dur şu an tahmini. bi ara arkadasımla hesapladık pandizot kicker 3 anfi ve diğerlerini 50 kg yi geçmiyor arabama yanıma gelen arkadaslarımın birinin kilosu 90 kg ) bide ben coğunlukla yalnız takılırım ruhsatta 1325 kg yazıyo olsun fazlasıyla 1400 kg 8 9 hazranda cnr fuarına istediler arabyı anlasamadık vermedim aracın dizaynından tut işçiliğine kadar ben yaptım tuş takımları içinde sonuc olarak fuar için kabini değiştirip fiberden yapıcaktım bir fiber 50 kiloya yakın olacaktı kicker l7 haric bunuda düşününce vazgectim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67730 20 kg içinmi kırıyosun beni valla ağırlıkta yakıta etken biliyorsun Söküpte denemek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 201214 yıl comment_67742 20 kg içinmi kırıyosun beni te denemek lazım Ogün senin yanına gelicekti arkadaş noldu o iş? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl Yazar comment_68040 20 kg içinmi kırıyosun beni valla ağırlıkta yakıta etken biliyorsun Söküpte denemek lazım canın sağ olsun kardeşim araba sana feda olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl Yazar comment_68041 Ogün senin yanına gelicekti arkadaş noldu o iş? arkadasım askıya almak zorunda kaldım ben yoğun calısırımda kanal sağ sol falan günde 14 saat çalısır 8 saatte yatarım arabanın parçası varda insanın yok sıkıntı orda zaten )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl Yazar comment_68042 Gelmedi henüz uğrıyıcam sana ama bi gun survivor bitsin anca ozaman zaman var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın