Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499323 Aracım sytle paket yatay park özeliği olduğu için sorun oldu servise gittim bilgisayara bağladı sol öndeki sensör arızalanmış dedi 375 lira istedi abartı mi istedi acaba çıkma işimize yarar mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499337 2 saat önce, İbrahim Ulutaş yazdı: Aracım sytle paket yatay park özeliği olduğu için sorun oldu servise gittim bilgisayara bağladı sol öndeki sensör arızalanmış dedi 375 lira istedi abartı mi istedi acaba çıkma işimize yarar mı Çok Demiş Toprağım ben adanalıyım azıcık düş diyeydin İbom gardaşım :)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20197 yıl comment_499359 6 saat önce, İbrahim Ulutaş yazdı: Aracım sytle paket yatay park özeliği olduğu için sorun oldu servise gittim bilgisayara bağladı sol öndeki sensör arızalanmış dedi 375 lira istedi abartı mi istedi acaba çıkma işimize yarar mı Yaklaşık 2 ay önce bir kaza yaşadım. Benimde sol ön sensörüm koptu. Servis, ayağı ile birlikte 500-600 arası bir rakam çıkardı. Kısacası servislerde fiyat böyle. Erol otoyu aradığımda biraz daha uygun söylemişlerdi. Orayı da arayabilirsiniz. Size ayak gerekmeyecek büyük ihtimalle sensörün kendisi yeterli. Onu da belirtin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın