Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459706 Merhabalar aracım 2001 fcs ambent motoru 1,6 dfw zetec s maf sensörsüz olandan;ben bu motora maf sensörü olan modellerdeki gibi hariçten alıp takabilirmiyim..hani sis farları kablosu var ama sisler yok..onun gibi..saolun Şubat 9, 20188 yıl Murat Şahan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20188 yıl comment_459745 2 saat önce, Murat Şahan yazdı: Merhabalar aracım 2001 fcs ambent motoru 1,6 dfw zetec s maf sensörsüz olandan;ben bu motora maf sensörü olan modellerdeki gibi hariçten alıp takabilirmiyim..hani sis farları kablosu var ama sisler yok..onun gibi..saolun Hayir takamazsiniz, kablolamada soketi olsa ve sen montajini taksaniz dahi arabanin beyni ona gore calismayacak. Ufak tefek settinglerle de olacak gibi degil o is. Beyin degistirmek gerekir, bu degisim sonrasi immobilizer calismaz, immobilizeri beyinden ve donanimdan iptal etmek gereki vs, iyice anlamsiz bir is olur. Yeltenilecek bir durum degil. --0 dakika sonra eklendi-- Not: MAF siz bir motor oldugunu sizden duydum, bildigim bir motor degil, eklemek isterim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın