Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_493955 Merhaba arkadaşlar, aracının kaskosu 1 ay sonra bitiyor. Yenilemeyi yapacam ama reklamlarda tamamlayıcı kasko diye birşey gördüm. Trafik sigortasına ek yapılıyor ve kaza yada başka durumlarda trafik sigortasının karşılamadığı yada hasarın ödenmediği miktarı kasko ödüyor deniyor. Bu sizce nasıl? Mantıklı bir sistemmi? Tabi fiyatta normal kaskoya göre daha uygun olacak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_493959 Ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti. Eğer bu isim altında sadece trafik sigortasının kapsamı genişletiliyorsa diğer birçok teminattan yoksun kalacaktır araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_493970 Benim anladigim eger kaza sonrasinda karsi tarafın hasari, teminat tutarindan daha fazla ise aradaki farki ödüyor. Yani sizin hasarinizi karsilamiyor. Kasko yaparken teminat tutarinizi minimum 100 bin TL olarak belirleyin. Bu size yeterli gelecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_493985 ben yarım kasko yaptırdım 750 tl, kapsamı ; sadece hareket halinde iken motorlu taşıtlarla yapılan kazaları park halindeki bir araca çarpma, veya aracınız park halinde iken oluşan hasar, ağaç ,taş, demir, bariyer vs gib şeylere çarpmayı kapsamıyor dogal afetler, sel, dolu, yağmurdan oluşabilecek hasarları kapsıyor benim ilk kaskom bu Ocak 23, 20197 yıl Bülent Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20197 yıl comment_494011 Ülkemizin trafik ve insan durumu ortada. Kaskoda mümkünse full+full yaptırmak lazım derim. Bende öyle yaptırdım. Çünkü risk çok yüksek. Her gün duyuyoruz trafikte vurup kaçanlar, duran arabaya vurup kaçanlar. İyice artmaya başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20197 yıl comment_494052 Trafikte veya park halinde ne ile karşılaşacağı bilinmediğinden bence tam kasko yaptırmak en doğrusu olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 20197 yıl comment_494058 1 saat önce, Günal Y. yazdı: Trafikte veya park halinde ne ile karşılaşacağı bilinmediğinden bence tam kasko yaptırmak en doğrusu olacaktır. Benim ve eşimin arabalarımızda son 2 hasar nizami parkettiğimiz araçlara hareket halindeki araçların çarpması ile oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın