Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Şu güne kadar hep serviste bakım yaptırdık ancak şuan servisten aldığım fiyatları duyunca vazgeçtim.
Aracımda uzun bir süredir (kronik olduğunu düşündüğüm) debriyajdan gelen metal sürtme sesine benzer bir ses geliyordu. Yaklaşık 3 gündür çekiş de çok büyük bir azalma var. Arabada devir yükseliyor ama ivmelenme olmuyor.
Bende baskı balata dan olduğunu düşündüm. Servisten fiyat aldım. Debriyaj 4.000 TL Volat 2000 TL Toplam 6 Bin tl dediler.
Bağcılar Güngören sanayi sitesinde fort yedek parçacılarından fiyat aldım
800 TL Debriyaj seti 1.200 TL Volat dediler.
Bana orjinal dediler. Gerçekten öyle mi ?
Markası: Sachs
Aldığım parçaları serviste işçilik vererek değiştirte blirmiyim
Soru
Çağdaş Korkmaz
Merhaba,
Aracım:
115 hb
1.6 Dizel
116.000 Km
Şu güne kadar hep serviste bakım yaptırdık ancak şuan servisten aldığım fiyatları duyunca vazgeçtim.
Aracımda uzun bir süredir (kronik olduğunu düşündüğüm) debriyajdan gelen metal sürtme sesine benzer bir ses geliyordu. Yaklaşık 3 gündür çekiş de çok büyük bir azalma var. Arabada devir yükseliyor ama ivmelenme olmuyor.
Bende baskı balata dan olduğunu düşündüm. Servisten fiyat aldım. Debriyaj 4.000 TL Volat 2000 TL Toplam 6 Bin tl dediler.
Bağcılar Güngören sanayi sitesinde fort yedek parçacılarından fiyat aldım
800 TL Debriyaj seti 1.200 TL Volat dediler.
Bana orjinal dediler. Gerçekten öyle mi ?
Markası: Sachs
Aldığım parçaları serviste işçilik vererek değiştirte blirmiyim
Çağdaş Korkmaz tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap