Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Lansman Rengi Focus 5K EB kaça gider?


Selami

Soru

Arkadaşlar, bugün aracımın değerini öğrenmek istedim ama açıkçası net bir fiyat alamadım. Aracın özel olduğunu ancak Ford için ikinci elde 50.000 TL ve üzeri rakamların olağan dışı olduğu gibi faraziyeler duydum.

Aracım: 2011 Focus III 5K Titanium EcoBoost+Şeker kırmızı+X Paket+Otomatik Park. Sadece 1800 km.de ve toplu iğne başı kadar kusuru yok.Sizce böyle bir aracın ikinci el değeri nedir.

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

İnsanları gaza getirmeyin lütfen..

Sahibindende 45bine 46bine düz 1.6 style ilanları var. Ama;

41bine 3.5 aydır satılmayan metalik boyalı 2011 style plus da var. Bir tane beyaz satıldı style plus o da 39,5a ..

Yani bu Vw değil ki insanlar sıfırına yakın para versin. Ayrıca sıfırda zaten 24bin faizsiz kredi var. Niye ikinci el alayım ki, scirocco mu bu.

Ha elbet bu parayı verecek olan vardır ama 1-2 kişidir; o da size denk gelir mi bilemem. Satan çok alan yok fiyatlar yüksek buna stagnasyon mu deniyor ekonomide.

Forumdan bir arkadaşın fiestası vardı. Fiyatı iyi dediniz bana kızdınız ; satıldı mı çok merak ediyorum. Bırakın satılmayı o fiyata o arabayı arayan soran oluyor mu çok merak ediyorum.

Sahibinden FORD fiyatları yüksek.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

49-51 arası bir fiyattan satılır bence. (Binicisini bulacağınızı ümit ederek yazıyorum)

Eğer X paket olmamış olsaydı 46-49 yazardım.

Sonuçta bu arabanın x paketsiz sıfırını bundan 6 ay önce 51-52 gibi rakamlara alabiliyordunuz. (şeker kırmızı değil) Bu araçta herne kadar çok düşük km li olmuş olsa da 2011 model. Dolayısı ile sıfır fiyat değerlemesi yapılırken o rakam üzeridnen yola çıkmakta fayda var. X paket 5 bin lira demiş olsanız bugünkü sıfır değeri 56-57 gibi bir rakam olacakmış demekki. (teorik olarak) Dolayısı ile 50 bin lira kötü bir rakam değil. Eğer o arabayı arayan ulursanız 52 zorlanabilir ama dediğim gibi zorlanarak olur ancak.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Forumdan bir arkadaşın fiestası vardı. Fiyatı iyi dediniz bana kızdınız ; satıldı mı çok merak ediyorum. Bırakın satılmayı o fiyata o arabayı arayan soran oluyor mu çok merak ediyorum.

Fiyattan dolayı değildi benim mesajım. Fiayt konusu ile ilgili polemikten ötürüydü. Ya da yanlış hatırlıyorumdur belki..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Demekki piyasa gerçekten Ford'u bir VW gibi tutmuyor. Böyle dolulukta bir aracı VW'nin Golf Highline modelinde bulamazsınız, bırakın Golf'ü üst segment olan Passat CC veya Passat Highline da bile alamıyorsunuz. VW tam anlamıyla donanım özürlüsü;en basidinden bir "bluetooth" bile hiçbir modelinde yok. Aktif şehiriçi güvenlik, dinamik tork kontrolü gibi diğer güvenlik ekipmanlarını yazmıyorum bile. Ford eski geleneği olan ikinci el değerinin düşüklüğünü yeni modellerine, yeni ve öncü özelliklerine rağmen yenememiş. Böyle bir VW'nin sıfırını 5,000 TL indirimle asla alamazsınız, ikinci elde de asla 8-10 bin TL değer kaybetmez. Görünen o ki Ford'un uzun dönem binicisi olacağız.

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bence de binin arabanıza.. Ford'un 1.6 dizelleri haricinde ikicni elleri gerçekten zayıf. Ama bu sadece ford için geçerli değil. Dün bir arkadaşıma 180 lik insignia aldık 28 bin km de 2011 model. 51 bin lira para verildi. Arabada navigasyon dahil her bi halt var.

Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.