Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Adaptif Farlar Tak-Çalıştır Mıdır?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2017 focus aracıma adaptif far taksam herhangi bir sensör yada kablo vs vs birşey gereklimi yoksa eski holojen farı sök adaptif farı tak çalışır mı?

Solved by Yakup Ç. A.

• Yakup Ç. A., başlığı Adaptif Farlar Tak-Çalıştır Mıdır? olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Link atabilirmisiniz bulamadım da 

Yanıtlama zamanı:

Bütçe varsa takılır

Yanıtlama zamanı:

Hiç bulaşmayın. Benim 2015 1.5 TDCİ powershift titanium aracımda adaptif orijinal farlar paket olarak var. Sürekli bozuluyor. Garantiden 5 kez değişti. Mahkemelik durumdayız. İlgili konu forumda mevcut.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı:

Hiç bulaşmayın. Benim 2015 1.5 TDCİ powershift titanium aracımda adaptif orijinal farlar paket olarak var. Sürekli bozuluyor. Garantiden 5 kez değişti. Mahkemelik durumdayız. İlgili konu forumda mevcut.

Bir çok yerde de okudum herkesin bu farlar arıza yapıyormuş benim aracımda şuan Çin malı mercekli u led li farlar var ama aydınlatma konusunda çok sorun yaşıyorum eski holojen farları takıcam adaptif arıyordum ama okuduklarımdan dolayı vazgeçmiş durumdayım

Yanıtlama zamanı:

Benim focus mk2 aracimda tekno paket ve mercekli halojenler vardı. Onlar da sürüşe duyarlı idi. Xenon kit uygulamistim, sonuç çok iyiydi. Far yıkama ve otomatik yükseklik sorunu ile muayene dert olmaya başladı. 2 yılda bir sök, halojen ampul tak derken sıkıldım ve aracı yeniledim. Allah cezami verdi???

Yanıtlama zamanı:

valla benim  araçta orj var  ne aydınlatmasında nede aflde sorun var oto uzun far gayet stabil çalışıyor ...

sonradan al tak şeklinde çalışmaz tesisatta  gerekli bağlantı ve düzenlemeleri yapıp eksik parçaları montaj yapıp beyinden gerekli ayarlar yapılınca sorunsuz çalışır biraz maliyetli olur yalnız ....

Serkan Karakoca tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

valla benim  araçta orj var  ne aydınlatmasında nede aflde sorun var oto uzun far gayet stabil çalışıyor ...

sonradan al tak şeklinde çalışmaz tesisatta  gerekli bağlantı ve düzenlemeleri yapıp eksik parçaları montaj yapıp beyinden gerekli ayarlar yapılınca sorunsuz çalışır biraz maliyetli olur yalnız ....

+1 +Muayeneden sorunsuzda geçebilmek için Far yıkama gereklidir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.