Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arıza Kodları

Featured Replies

Solved by Ozan Kar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

En üstte yazıyor zaten. ?

Evet yazıyor ama ne anlama geliyor ne yapmam lazım bunu bilmiyorum ? 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı:

Evet yazıyor ama ne anlama geliyor ne yapmam lazım bunu bilmiyorum ? 

Bunlar son kullanıcı için basit şeyler değil, çözüm ve detaylı sorun tespiti için yetkili ellere gitmeniz önerilir. Aküye güç takviyesi yapmadan bunlara bakmak bile riskli. Ayrıca kodları google’layarak geçmiş yazılar kontrol edilebilir belki vardır yazan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
18 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bunlar son kullanıcı için basit şeyler değil, çözüm ve detaylı sorun tespiti için yetkili ellere gitmeniz önerilir. Aküye güç takviyesi yapmadan bunlara bakmak bile riskli. Ayrıca kodları google’layarak geçmiş yazılar kontrol edilebilir belki vardır yazan.

Yakında bakım var gittiğimde servise ileteceğim. Teşekkürler. Aküye güç takviyesi derken çok mu düşük. 11.8-12.1 arasında gidip geliyor. Araç yeni birde neden böyle eğer düşük ise.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Bir şey yok. 

Arıza kodları için mi söylediniz. Yani önemli bir şey yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
24 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Evet. Focccus sonrası baktıysanız ondan olmuştur zaten. Öncesinde de varsa önemli değil. 

Evet FoCCCus sonrası baktım. Teşekkürler silinebiliyorsa silmeye çalışayım mı? Teşekkürler bende biraz dert etmiştim masraf çıkacak serviste diye.

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı:

Evet FoCCCus sonrası baktım. Teşekkürler silinebiliyorsa silmeye çalışayım mı? Teşekkürler bende biraz dert etmiştim masraf çıkacak serviste diye.

Silebilirsiniz. forscanin size elm mscan okuyor mu diye sormuş olması lazım ona hayır dediniz heralde ama elmye modifiyeli yazmıştınız ona evet derseniz tüm modülleri okur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Silebilirsiniz. forscanin size elm mscan okuyor mu diye sormuş olması lazım ona hayır dediniz heralde ama elmye modifiyeli yazmıştınız ona evet derseniz tüm modülleri okur.

O soruya hayır dedim. Bende ki modifiyeli değil ondan öyle dedim. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2015 focus sahibiyim aracımın aküsünü bugün değiştirdim.

Değiştirmişken de şu test modunu bi yapayım dedim DTC#01      C 184_00 arıza koduna rastladım. Bu arıza kodunu forumdan epey araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım. Başlığı görünce hemen daldım içeriye ama burada da istediğimi bulamadım. Uzun lafın kısası bu arıza kodu nedir bilen var mı ? 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
29.10.2018 - 23:03 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

Evet. Focccus sonrası baktıysanız ondan olmuştur zaten. Öncesinde de varsa önemli değil. 

merhabalar elimde modifiyeli elm cihazı var bende focccus programını kullandıktan sonra büyük ihtimal bendede arıza kodları verecektir.

bu kodları forscan ile silebiriz doğrumudur. bide forscan arıza kodu silmeyi detaylı anlatabilirseniz sevinirim tesekkürler.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Emrah Ayaz yazdı:

merhabalar elimde modifiyeli elm cihazı var bende focccus programını kullandıktan sonra büyük ihtimal bendede arıza kodları verecektir.

bu kodları forscan ile silebiriz doğrumudur. bide forscan arıza kodu silmeyi detaylı anlatabilirseniz sevinirim tesekkürler.

Evet.

Soldaki butonlarda içinde DTC yazan sarı üçgen var, oraya girdikten sonra sol altta yine sarı üçgenli iki buton var, soldaki okuyor, sağdaki siliyor. hem okurken hem silerken switchi değiştirmek gerekiyor, o noktada kendisi yönlendiriyor zaten.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.