Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20187 yıl comment_484647 Selamın aleyküm abilerim 2007 focus 1.6 tdci aracim var. Geçen hafta motor sistem arızası verdi. Başta bana mazot filtresi denildi bende 2 gün önce aracı komple kışlık bakıma sokup mazot filtresinide degiştirtdim. Lakin araçta sorun yine devam etmekte. Bu seferde Kızdırma bujisi arızalı olduğu söylenildi ve bende hangi marka kızdırma buji kullanmalıyım.Tavsiyenize ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkürler. Ekim 22, 20187 yıl Ferhat Er tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20187 yıl comment_484663 daha önce de yazdım tekrar olsun, öncelikle rölesini kontrol ettirin. Güvenilir bir usta ısıtma bujilerinin kolay kolay bozulmadığını röleden dolayı arıza verdiğini söyledi. Bendeki arıza rölenin bacaklarını temizleyince düzeldi, tekrar yaparsa röleyi pejo-citröen ile değiştir gene olmazsa bujileri değiştir demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20187 yıl Yazar comment_484667 İlk yaptircagim sey role temizligi olcak tesekkurler. Sorunum devam ederse kizdirma bujilerini degistircem lakin orjinal markasi nedir veya hangi marka iyi bilmiyorum. Bu konu hakkinda bilginiz varmi yada bilen varsa yardimci olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20187 yıl comment_484669 öner oto tuncay ustaya gidin gerekeni yapar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 20187 yıl comment_484672 Bir saat önce, Ozan Kar yazdı: öner oto tuncay ustaya gidin gerekeni yapar. Cep no da ben ekleyim Tuncay Usta nın 0532 604 22 50 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20187 yıl comment_484927 Arıza kodlarını öğrenin bence. Bodoslama filtresi ardından kızdırma bujisi diye üfüren kimse artık ondan uzak durun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın