Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araçta Telefonla Konuşma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

seyir halinde iken telefonla konuşmaya ceza yazılacakmış. arabam 2014 focus style. seyir halinde iken telefonla konuşmaya en ekonomik ve sağlıklı nasıl bir çözüm bulabilirim. 

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Ali Gök yazdı:

seyir halinde iken telefonla konuşmaya ceza yazılacakmış. arabam 2014 focus style. seyir halinde iken telefonla konuşmaya en ekonomik ve sağlıklı nasıl bir çözüm bulabilirim. 

1500 civarı bütçe varsa android multimedya . hem bluetooth, hem navigasyon , hem tv-video gibi ihtiyaçlara çözüm olacaktır. 

o kadar bütçe yoksa 50-100 TL ye bluetooth araç kitleri . Sadece BT versiyonu yüksek olsun noname bile yeter..

o da istenmiyorsa basit bir kulaklık bile yeter. sadece kablosunun üstünde cevap verme tuşu olsun yeter. telefon çalarken tek tuşla cevap verilir. 

üçünü de kullandım ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1500 tl vermeme değmeyecek  mondeoya geçmeyi düşünüyorum. blueooth araç kitleri işimi görür. uygun fiyat kalite açısından en iyisi hangisi. şuan parttoa bakıyorum. işin kötü tarafı bu ürünlerden hiç anlamam ne gibi özellikleri olması gerektiğiyle ilgili. nasıl bir arama yapacağımı bile bilmiyorum

Ali Gök tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hangi marka ve seri alabilirm uygun fiyatı olan. parrota bakıyorum br yerde fiyat var 599 tl

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hala birşey bulamadım yok mu 100 tlye kadar güzel cihaz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cevap için teşkler. aslında neyin işimi göreceğini ne tür birşey alacağımı da bilmiyorum. bu konuya çok yabancıyım. kullanan bir arkadaşın şu ürün işini çok rahat görür demesini bekliyorum

Yanıtlama zamanı:

Size belirtiğiniz fiyatlarda 2 marka öneririm. 1. Jabra 2. PLANTRONİCS. Ben Multimedya almadan PLANTRONİCS kullanıyordum ses netliği gürültü önleyiciliği baya iyi. Fiyatta makul . http://www.vatanbilgisayar.com/plantronics-ml15-bluetooth-kulaklik.html

Teoman S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İki tür sistem var, biri kendi mikrofon ve hoparlörünü taşıyor ve sesi bu hoparlörden veriyor, diğerinde ise aracın ses sistemine girip sesi araç hoparlöründen veriyor.

İlkinde ses biraz karikatürize oluyor, telefonun hoparlörünü kullanmak gibi. Bunlar ucuz. Mesela bu ya da bu.

Ancak araç ses sistemini kullananlar pahalı ve artık kolay bulunmuyor.

Araç değiştirecekseniz ikisi de değmez.

BT kulaklık kullanın veya telefonun hoparlörünü.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler cevaplar için

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ali Gök yazdı:

teşekkürler cevaplar için

4 saat önce, Cem Boneval yazdı:

...ya da bu.

Bu ürün üstelik BT 4.0 versiyonu aliexpreste 7-8 dolar .sadece 1 ay gibi beklemek lazım..  2-3 tane bunlardan kullandım. En iyisi buydu. Şimdi bizim hatun poloda kullanıyordu düşürdü kırıldı ? 

Yanıtlama zamanı:

mp3 var telefonu bağlayıp konusabılır muzık dınleyebılırsın 50 tl gibi bi fiyatı var

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.