Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Kolundan Ses Geliyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

sa arkadaslar. bir haftadir aracta bi trim sesi vardi. bugun bir saat dinledim ve buldum. silecek koku hareket halinde ses yapiyor. uyuz ediyor adami. parmakla ufak bi destekle ses kesiliyor. kendi haline birakinca zir zir ötüyor. kontrol ettim kolla bi deformasyom yada gevseme yok. yani gozle gorulecek bisey yok ama soru  cikardi bana. nasil duzeltebiliriz. 

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Bağlantı somununu kaliteli bir gresle yağlayacaksınız sorununuz çözülecektir.

• Yakup Ç. A., başlığı Silecek Kolundan Ses Geliyor olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Evet benim arabadada aynı ses geliyor. Ancak bendeki ses direksiyon çevirince geliyor. Bende sinyal kolundan supheleniyorum. Baska yerden de geliyor olabilir. Evet gayet rahatsız edici bir trim sesi

Mete Turfan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gres yagi sorunu cozecektir am ihmal edilirse kolla vedalasmak gerekebilir cunku gelen ses muhtemelen akim sesidir ve iceride akim parcalarina zarar verir bu durum direksiyon altindan geliyorsa zembelektendir onu da yaglama sansi pek olmuyor cunku filim tabakasi var icinde acip kapatirken filim kopabilir... yenisi de 1050tl gibi bir maliyet

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, İsmail Gür yazdı:

gres yagi sorunu cozecektir am ihmal edilirse kolla vedalasmak gerekebilir cunku gelen ses muhtemelen akim sesidir ve iceride akim parcalarina zarar verir bu durum direksiyon altindan geliyorsa zembelektendir onu da yaglama sansi pek olmuyor cunku filim tabakasi var icinde acip kapatirken filim kopabilir... yenisi de 1050tl gibi bir maliyet

Gres yağının sürüleceği yeri tam olarak anlayamadım. Sinyal koluna ulasmak için direksiyon alt kısmını sökmek mi gerek. Yada başka bir eklem noktasi mi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

servisten randevu almayi dusunuyorum. ancak servis buna ne yapacak. yapilacak  islem hakkinda bilgisi olan varmi

Yanıtlama zamanı:

Aırbag sökülüp direksiyonun airbag in altında kalan ve direksiyon sargısı ve sasm  

modülü sökülüp şu küçük vidalar ve içerde kolların işlevini getirdiği soketler var onları kontrol ettirin ...

debd5030-b403-4ca4-b307-6517d9fcfa32.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilginiz icin cok tesekkurler. servise gidilecek artik

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.