Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20188 yıl comment_481518 merhaba, ford focus hb aracım geçen hafta cumartesi 08.09.18 tarihinde bakım yaptırdım ama kaput içinde solda bulunan miktarın çok dolu olmadığı fark ettim sizce normal mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20188 yıl Solution comment_481519 Tamamen olması gereken seviyesinde. Yüklediğiniz resimlerde de max seviyesinde olduğunu görüyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20188 yıl comment_481520 Normal, hatta tam olması gereken seviyede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20188 yıl comment_481526 Motor soğukken seviye bu şekilde ise ideal. Sıcaklık arttıkça genleşmeden dolayı seviye yükselir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20188 yıl Yazar comment_481571 14 saat önce, Teoman S. yazdı: Tamamen olması gereken seviyesinde. Yüklediğiniz resimlerde de max seviyesinde olduğunu görüyorsunuz. Çok teşekkür ederim üstadım. --0 dakika sonra eklendi-- 12 saat önce, Koray Demir yazdı: Motor soğukken seviye bu şekilde ise ideal. Sıcaklık arttıkça genleşmeden dolayı seviye yükselir. Çok teşekkür ederim üstadım. --0 dakika sonra eklendi-- 14 saat önce, Yıldırım Polat yazdı: Normal, hatta tam olması gereken seviyede. Çok teşekkür ederim üstadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491004 Kendiniz de dolduracağınız zaman max çizgisini hiç geçmemesine özen gösterin. Min seviyesini biraz geçsin yeter. Çünkü orası genleşme kavanozu. Isınan su genleşir ve daha fazla yükselir. Hava sıkıştırılabilir ancak sıvılar sıkıştırılamazlar. Yeterli hava boşluğu bırakılmazsa ve kapak da emniyetli(yüksek basıncı tahliye eden) değilse sıkışan ve basınçlanan su, soğutma sistemindeki en zayıf noktayı patlatacaktır ve su boşalacaktır. Bu radyatör de olur, eskimiş hortum da, kelepçe de. Şansınıza kalmış. Kısaca max seviyesine kadar doldurmamaya çalışın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın