Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20187 yıl comment_491388 Şimdi, Mesut ç yazdı: boşver abi takılma bunlara Kim dedi takıldım diye?. Aynen keyfini sürüyorum.Fakat ısrar ediyorum,benim tüketim normal.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20187 yıl comment_491390 5 dakika önce, suat coşkun yazdı: Kim dedi takıldım diye?. Aynen keyfini sürüyorum.Fakat ısrar ediyorum,benim tüketim normal.. İlk aldığımız da bende fazla diyordum arkadaşın f2.5 de 7.5 - 8 yakıyor ki üç aşağı yol senaryolarımız benzer.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20187 yıl comment_491401 kullananlar daha iyi bilir.normal deniyorsa tecrübeyle sabittir.senin içine sinmiyorsa başka biri kullansın değerleri sıfırla kontrol et.muhtemelen aynı değerleri yakalayacaksınız.aranızdaki fark çoksa ona göre bir yol izlersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20197 yıl comment_497335 Normal kardeşim. Şehir içinde genelde 1. 2. 3. viteslerde kullanıyorsanız, çok fazla dur kalk yapıyorsanız, devirli kullanıyorsanız bunun üzerine bile çıkabilir. Bizim araçlarımız genelde farkını uzun yol , 90-100 km sabitlediğinde ortaya çıkarıyor. Torku yüksek olduğu için, düşük viteslerde, seri kalkışlarda araç yakıyor. Benim de mesela şu an 7,5 lt / 100 km gösteriyor; ama uzun yol Fethiye'den İzmir'e 95/100 km hızla sabitleyerek geldiğimde 4,3 - 4,4 ortalama ile gelmiştim. Dolayısıyla herhangi bir sorun gözükmüyor. Fakat 8,5 ve 9 üzerine çıkarsa o zaman bir problem var demektir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın