Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Gecikmeli Ön Far Nedir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamün aleyküm kullanım kılavuzunu okudum fakat bulamadım veya gözümden kaçmış Focus 2015 aracım var yol bilgisayarında gecikmeli ön far var ne demek ayrıca gündüz kısaları yakmaya gerek var mı sizce parklar yeter mi dikkat açısından siz nasıl kullanıyorsunuz bir de fotoğraftaki içinde A yazan ampül ne işe yarıyor cevaplarsanız çok sevinirim 

image.jpg

Mehmet Ayberk Dasar tarafından düzenlendi

Solved by Yakup Ç. A.

• Yakup Ç. A., başlığı Gecikmeli Ön Far Nedir? olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Sayfa 105

Screen Shot 2018-07-21 at 13.13.36.png

Gündüz LED farları yokken sürücüler ve üreticiler kısa farı kullanıyordu, bir şeydir ama her şey değildir. LED'li far ile değişim yapılabilir çok önemli ise. Sitede konuları var bolca değişim hakkında.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ederim ama bizimki titanyum anahtarsız çalışıyor onu nasıl yaparım bir de ampülün içindeki A simgesi ne işe yarıyor kusura bakmayın yeniyim pek bir şey bilmiyorum 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mehmet Ayberk Dasar yazdı:

Teşekkür ederim ama bizimki titanyum anahtarsız çalışıyor onu nasıl yaparım bir de ampülün içindeki A simgesi ne işe yarıyor kusura bakmayın yeniyim pek bir şey bilmiyorum 

Hemen üstünde 103. sayda ? Motoru durdurup yukardaki işlemi yapıyorsun bu kadar. Anahtar farkı yok.

Screen Shot 2018-07-21 at 13.21.46.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yol bilgisayarında gecikmeli far manuel var bir de 30 60 saniye gibi süre var süreyle manuel arasındaki fark ne 

Yanıtlama zamanı:

Manüelde siz kontağı kapadıktan sonra selektör yaparsanız gecikmeli ışık yakıyor selektör  yapmazsanız yapmıyor. 

Bu seçenek her zaman değil arada bir ihtiyacı olanlar için

Yanıtlama zamanı:

ben her zaman otomatik (ampül içinde a ) olan şeçenekte kullanıyorum . hava aydınlığına göre kendi yanıyor. Akşam arabayı park edip inince belli bir süre saymadım farlar yanmaya devam ediyor. Bazıları bu özelliğe follow me home da diyor. Bu özellikten bahsettiğini anladım.

Yanıtlama zamanı:

Bence tam tersi daha elzem bir durum benim için. Akşamları marşa basmadan hep off konumuna alıp motoru çalıştırıyorum. Sonra auto konumuna çekiyorum. Keşke kontak yarım olduktan 15 sn sonra farlar devreye girse.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ömer Er yazdı:

Bence tam tersi daha elzem bir durum benim için. Akşamları marşa basmadan hep off konumuna alıp motoru çalıştırıyorum. Sonra auto konumuna çekiyorum. Keşke kontak yarım olduktan 15 sn sonra farlar devreye girse.

Neden böyle bir şey yapıyorsunuz?

Yanıtlama zamanı:

LED farlar var. Marşa basarken akım artık nasıl inişli çıkışlı geliyorsa farları bozuyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.