Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476601 Selamün aleyküm kullanım kılavuzunu okudum fakat bulamadım veya gözümden kaçmış Focus 2015 aracım var yol bilgisayarında gecikmeli ön far var ne demek ayrıca gündüz kısaları yakmaya gerek var mı sizce parklar yeter mi dikkat açısından siz nasıl kullanıyorsunuz bir de fotoğraftaki içinde A yazan ampül ne işe yarıyor cevaplarsanız çok sevinirim Temmuz 21, 20188 yıl Mehmet Ayberk Dasar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl Solution comment_476602 Sayfa 105 Gündüz LED farları yokken sürücüler ve üreticiler kısa farı kullanıyordu, bir şeydir ama her şey değildir. LED'li far ile değişim yapılabilir çok önemli ise. Sitede konuları var bolca değişim hakkında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl Yazar comment_476603 Teşekkür ederim ama bizimki titanyum anahtarsız çalışıyor onu nasıl yaparım bir de ampülün içindeki A simgesi ne işe yarıyor kusura bakmayın yeniyim pek bir şey bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476605 2 dakika önce, Mehmet Ayberk Dasar yazdı: Teşekkür ederim ama bizimki titanyum anahtarsız çalışıyor onu nasıl yaparım bir de ampülün içindeki A simgesi ne işe yarıyor kusura bakmayın yeniyim pek bir şey bilmiyorum Hemen üstünde 103. sayda ? Motoru durdurup yukardaki işlemi yapıyorsun bu kadar. Anahtar farkı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl Yazar comment_476610 Yol bilgisayarında gecikmeli far manuel var bir de 30 60 saniye gibi süre var süreyle manuel arasındaki fark ne Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 20188 yıl comment_476622 Manüelde siz kontağı kapadıktan sonra selektör yaparsanız gecikmeli ışık yakıyor selektör yapmazsanız yapmıyor. Bu seçenek her zaman değil arada bir ihtiyacı olanlar için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl comment_476756 ben her zaman otomatik (ampül içinde a ) olan şeçenekte kullanıyorum . hava aydınlığına göre kendi yanıyor. Akşam arabayı park edip inince belli bir süre saymadım farlar yanmaya devam ediyor. Bazıları bu özelliğe follow me home da diyor. Bu özellikten bahsettiğini anladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476812 Bence tam tersi daha elzem bir durum benim için. Akşamları marşa basmadan hep off konumuna alıp motoru çalıştırıyorum. Sonra auto konumuna çekiyorum. Keşke kontak yarım olduktan 15 sn sonra farlar devreye girse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476813 1 dakika önce, Ömer Er yazdı: Bence tam tersi daha elzem bir durum benim için. Akşamları marşa basmadan hep off konumuna alıp motoru çalıştırıyorum. Sonra auto konumuna çekiyorum. Keşke kontak yarım olduktan 15 sn sonra farlar devreye girse. Neden böyle bir şey yapıyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20188 yıl comment_476815 LED farlar var. Marşa basarken akım artık nasıl inişli çıkışlı geliyorsa farları bozuyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın