Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 20188 yıl comment_475767 Arkadaşlar araç 1.5 tdci 2015. Klima açıkken yapılan 50-60 km'lik bir yolculuktan sonra klimadan patlak hoparlör sesi gibi, frekansı tam tutmamış radyo cızırtısı gibi bir ses geliyor ve bu ses motoru kapattıktan sonra da uzun süre kesilmiyor. Bu cızırtıyı sadece klima açık yapılan yolculukların sonunda yapıyor, başka zamanda yapmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl comment_477510 Merhabalar...o ses benim klimadan da geliyor.sanki cırcır böceği kaçmış içine. Ağustosun ilk haftası bakıma girecek aracım o zaman baktıracağım.Sorun neymiş öğrenirsem buradan yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 20188 yıl Yazar comment_477546 7 saat önce, Serkan D. yazdı: Merhabalar...o ses benim klimadan da geliyor.sanki cırcır böceği kaçmış içine. Ağustosun ilk haftası bakıma girecek aracım o zaman baktıracağım.Sorun neymiş öğrenirsem buradan yazarım. Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20197 yıl comment_503132 Buna benzer ses arabayi stop ettigimde icinde bekledigim sirada bendede oluyo kisa bir sure herzaman olmuyor. Sebebini bende bilmiyorum. Bilen arkadaslar bizide bilgilendirirse sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20197 yıl comment_503257 Benim araçta da oluyor (Volvo S40 D2), ama benim ki cızırdama şeklinde değil de daha çok kulak çınlaması gibi, aracı stop ettikten sonra da (uzun bir süre) bir süre duyuyorum, sonra kesiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503295 Direksiyon altındaki kapak söküldü. İçinde fan varmış. Temizlediler, ses kesildi. Bunun için ücret de almadılar. 10 dakikada hallettiler. Kendim de yapabiliarmişim aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503296 Ses yapan hava iç sirkülasyon motoru.Küçük bir parça.Pervanesi tozlandığı zaman ses yapıyor.Bende de vardı aynı ses,temizlettim serviste kesildi.Ama tozlandığın da tekrar başlayacaktır.Bunun uzun süre ses yapmaması için pervanenin üzerine veya miline çok az gres sürüyorlarmış.Tam emin değilim araştırmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl comment_503299 42 dakika önce, Erkan C yazdı: Direksiyon altındaki kapak söküldü. İçinde fan varmış. Temizlediler, ses kesildi. Bunun için ücret de almadılar. 10 dakikada hallettiler. Kendim de yapabiliarmişim aslında Merhaba ...Benim klimadaki ses hala var. cik cik ötüyor.özellikle frene dokunduğumda geliyor ses.resim atabilir misiniz?Hangi kapak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 20197 yıl Yazar comment_503352 14 saat önce, Serkan D. yazdı: Merhaba ...Benim klimadaki ses hala var. cik cik ötüyor.özellikle frene dokunduğumda geliyor ses.resim atabilir misiniz?Hangi kapak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20197 yıl comment_503539 Teşekkürler Erkan Hoca. Açması kolay mı bu kapağın.kendim yapabilir miyim acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20197 yıl Yazar comment_503573 Kapağın üst tarafı boşta. Biraz esnetip belki sökmeye bile gerek kalmadan erişim sağlanabilir cızırdayan parçaya. Sökmek için uğraşmadım ama tırnak kırmak da sorun yaratabilir. Dediğim gibi serviste 10 dakikada hallettiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504064 Teşekkür ederim.tırnak filan kırma ihtimaline karşı en iyisi servise uğramak.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın