Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474477 Merhaba arkadaşlar, 2012 focus 3 titanium x var ve en son 30.000 km once servis bakımları yapıldı. Bugün duran trafikte 120 dereceye çıkmış hararet ve sürekli radyatör sesi geliyormuş. İlk planda ne yapmam gerekiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474480 Soğutma suyu seviyesinde azalma varmı? Derhal servise gidin. Haziran 28, 20188 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474481 Derhal arabayı bir daha kullanmayın hemen soğutma suyu kontrolü yapın muhtemelen kabı çatladı veya hortumda sorun var. İlgili konularımız vardı, keşke forumu aktif takip etseydiniz umarım bir sorun olmamıştır. Örnek: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl Yazar comment_474486 Eğer Su azaldı ise kendim musluk suyu ile takviye edebilir miyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474487 9 dakika önce, Volkan Çelebi yazdı: Eğer Su azaldı ise kendim musluk suyu ile takviye edebilir miyim En yakın servise kadar evet edebilirsiniz daha sonra uygun sıvı ile değiştirilmeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474498 8 saat önce, Volkan Çelebi yazdı: Eğer Su azaldı ise kendim musluk suyu ile takviye edebilir miyim Eğer ciddi bir kaçak varsa, hortum patlaması gibi, koyduğunuz su sistemde gereken süre kalmayabilir. Ben olsam Ford yardım hattını arar, aracı incelemeden yerinden kıprdatmazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474504 Aman diyim dikkatli olun, geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 20188 yıl comment_474520 14 saat önce, Volkan Çelebi yazdı: Merhaba arkadaşlar, 2012 focus 3 titanium x var ve en son 30.000 km once servis bakımları yapıldı. Bugün duran trafikte 120 dereceye çıkmış hararet ve sürekli radyatör sesi geliyormuş. İlk planda ne yapmam gerekiyor Bu şekilde kullanırsan motor iptal olabilir. Ama ekranda motoru durdurun diye yazması, uyarması gerekir. Benim de geçen başıma geldi. Antifiriz kabından çıkan hortumun ucu bağlandığı yerden çıkmış. Bütün suyu boşaltmış. Muhtelemen sizinkinin de suyu bitmiştir. Ya kap çatlaktır ya hortum deliktir ya da hortum çıkmıştır. Fakat aracı bu şekilde kesinlikle kullanmayın. Ya usta çağırın ya da servisi arayın. Araca bulunduğu yerde baksınlar sorunu nedir. Musluk suyu olur ama çok kireçli değilse tavsiye ederim. Yoksa içme suyu koyarsanız daha iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 20188 yıl Yazar comment_474758 Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler. Antifriz kabından çıkan hortum delinmiş ve bu biline bir ford arızası olduğu için ücretsiz yapıldı. Araç 90000 km'Yi geçti ve artık hastalık imareleri veriyor. başka bir bir başlık altında yeni sorunumu yazayım bari en iyisi. Tekrar teşekkürler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın