Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Camın Tavanında Sarkma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

abilerim focusu 2.el aldık aldığımızda böyleydi ön camın tavanı kendini salmış sarkmış oralar neden öyle olmuştur ve orayı nasıl düzeltebilirim yapıştırıcı sürsem dahamı kötü olur veya onlar için özel yapıştırıcılarımı vardır? 

20180602_154213.jpg

20180602_154159.jpg

Yanıtlama zamanı:

Su bazlı yapıştırıcılar var. Beyaz renkli olur. Tekzende falan bulursunuz. Ben eski aracımın a sütununda denemiştim. Çokda güzel olur.

Yanıtlama zamanı:
52 dakika önce, Mustafa Veli yazdı:

tavanı kendini salmış

Bir döşemeciye danışın derim zira yanlış harekette döşemeyi komple değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Komple döşeme fiyatı uygunsa değiştirmekte iyi bir seçenek olabilir. 

Yanıtlama zamanı:

kumaş yapıştırıcıları var.. hyundai aracım 6 yaşında sarkmıştı bakalım 5.5 yaşındaki focusum ne olacak

https://urun.n11.com/jant-kapagi/oto-tavan-dosemesi-yapistirici-yer-dosemesi-kumas-yapistiricisi-P240700863

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sanırım oradan su almış ve sarkmış. Resme göre öyle olduğunu zannediyorum. Diğer yerlerde yok çünkü. Sanki su almış, kurumuş ta öyle kalmış gibi duruyor.   Yapıştırsanız da bence oturmayacak, yerinden çıkacaktır, çünkü o yamukluk diğer yerlere kuvvet uygulayıp yerinden çıkaracaktır diye düşünüyorum. 

Bana kalırsa en iyi seçenek fiyatı uygun gelirse tavan döşemesini değiştirmek. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

Sanırım oradan su almış ve sarkmış. Resme göre öyle olduğunu zannediyorum. Diğer yerlerde yok çünkü. Sanki su almış, kurumuş ta öyle kalmış gibi duruyor.   Yapıştırsanız da bence oturmayacak, yerinden çıkacaktır, çünkü o yamukluk diğer yerlere kuvvet uygulayıp yerinden çıkaracaktır diye düşünüyorum. 

Bana kalırsa en iyi seçenek fiyatı uygun gelirse tavan döşemesini değiştirmek. 

Ozmn cama su döküp su alıyomu diye testmi etsem. Babam ıslak bezle silmiş olabilirler demişdi. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı:

Bence yıkamacıya götürdüğünüzde tazyikli su tutturun o bölgeye, o zaman anlaşılacaktır. Ondan sonra bir daha konuşalım. ??

Tmm abi bidaki yıkamada onu denerim.Kendim su döktüm şişeyle bide peçeteyle iyice kontrol etdim su yoktu arabayla gelirkende baya sıkı yağmur yağmıidı hızlı ozmnda bişe yokdu.Dediğin gibi denerim bide.Saol önerin için,önerini denediğimde yazarım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.