Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl comment_472046 abilerim focusu 2.el aldık aldığımızda böyleydi ön camın tavanı kendini salmış sarkmış oralar neden öyle olmuştur ve orayı nasıl düzeltebilirim yapıştırıcı sürsem dahamı kötü olur veya onlar için özel yapıştırıcılarımı vardır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl comment_472051 Su bazlı yapıştırıcılar var. Beyaz renkli olur. Tekzende falan bulursunuz. Ben eski aracımın a sütununda denemiştim. Çokda güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl comment_472052 52 dakika önce, Mustafa Veli yazdı: tavanı kendini salmış Bir döşemeciye danışın derim zira yanlış harekette döşemeyi komple değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Komple döşeme fiyatı uygunsa değiştirmekte iyi bir seçenek olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl comment_472054 kumaş yapıştırıcıları var.. hyundai aracım 6 yaşında sarkmıştı bakalım 5.5 yaşındaki focusum ne olacak https://urun.n11.com/jant-kapagi/oto-tavan-dosemesi-yapistirici-yer-dosemesi-kumas-yapistiricisi-P240700863 Haziran 2, 20188 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 20188 yıl Yazar comment_472073 Önerileriniz için teşekkürler deneyeceğim. Saolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472226 Sanırım oradan su almış ve sarkmış. Resme göre öyle olduğunu zannediyorum. Diğer yerlerde yok çünkü. Sanki su almış, kurumuş ta öyle kalmış gibi duruyor. Yapıştırsanız da bence oturmayacak, yerinden çıkacaktır, çünkü o yamukluk diğer yerlere kuvvet uygulayıp yerinden çıkaracaktır diye düşünüyorum. Bana kalırsa en iyi seçenek fiyatı uygun gelirse tavan döşemesini değiştirmek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl Yazar comment_472235 Bir saat önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Sanırım oradan su almış ve sarkmış. Resme göre öyle olduğunu zannediyorum. Diğer yerlerde yok çünkü. Sanki su almış, kurumuş ta öyle kalmış gibi duruyor. Yapıştırsanız da bence oturmayacak, yerinden çıkacaktır, çünkü o yamukluk diğer yerlere kuvvet uygulayıp yerinden çıkaracaktır diye düşünüyorum. Bana kalırsa en iyi seçenek fiyatı uygun gelirse tavan döşemesini değiştirmek. Ozmn cama su döküp su alıyomu diye testmi etsem. Babam ıslak bezle silmiş olabilirler demişdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl comment_472241 Bence yıkamacıya götürdüğünüzde tazyikli su tutturun o bölgeye, o zaman anlaşılacaktır. Ondan sonra bir daha konuşalım. ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 20188 yıl Yazar comment_472242 6 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Bence yıkamacıya götürdüğünüzde tazyikli su tutturun o bölgeye, o zaman anlaşılacaktır. Ondan sonra bir daha konuşalım. ?? Tmm abi bidaki yıkamada onu denerim.Kendim su döktüm şişeyle bide peçeteyle iyice kontrol etdim su yoktu arabayla gelirkende baya sıkı yağmur yağmıidı hızlı ozmnda bişe yokdu.Dediğin gibi denerim bide.Saol önerin için,önerini denediğimde yazarım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın