Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Ardından Golf veya Jetta ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
26 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Konfor farkı olmaz, olsa olsa sürüş dinamiklerinde fark olabilir ki o da büyük çoğunluğun, çok uç noktalarda kullanılmadığı sürece fark etmeyeceği bir şey. Yani hiç düşünmeye değmez.

DSG güzel ama üç nedenle önermedim:

1. Bahtsızsın, ilk ve son mu sürekli mi meçhul, malum Murphy'e göre birşeyin bozulma olasılığı varsa bozulur.

2. Gençsin, manüel şanzımanın zevkini çıkartabilirsin

3. Maliyeti düşürebilirsin böylelikle. 

Manuel' i aramıyor değilim hocam ? Powershift i sağ elimde kavrıyorum bazen ? ? Şirketteki araçların hepsi manuel olduğu için arada bir manuel e otomatik, otomatiğe de manuel muamelesi yapabiliyorum nadir de olsa ? 

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 4,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ben doğuştan anarşist,muhalif , marjinal  ve genele zıt olduğum için bu ne biçim araba lan deyip golf 7 yi satıp focus 3,5 almışım ?  kimsenin almadığı HTCtelefon geçen ay hem kendime hem eşime a

• Bu konuyu hep yanlış algılıyor insanlar. Golf ile Jetta birbirinin sadece HB/Sedan versiyonları değil. Adından da belli değil mi zaten? Focus HB'de de aynı, sedanda da aynı, kaldı ki adı da aynı zaten

• valla bende zerre kadar focus takıntısı filan yok, ilk fırsattada kurtulurum daha da bmw mercedes audi dışında bir şey almam kafasındayım ama en azından benim gözlemim böyle, sürüş zevki açısından gol

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

6 Ay önce 88.000 TL fiyat vermişti bayi. Bütçeyi çok aşar diye almamıştık. Şuan fiyat bu halde. Keşke de alsaymışım en azından temiz sorunsuz binerdim ve şuan aracım 4.000 km de olurdu ? 

indir.png

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, BurakHAN yazdı:

6 Ay önce 88.000 TL fiyat vermişti bayi. Bütçeyi çok aşar diye almamıştık. Şuan fiyat bu halde. Keşke de alsaymışım en azından temiz sorunsuz binerdim ve şuan aracım 4.000 km de olurdu ? 

Şimdi de çok farklı değil fiyatı 2017 modelin listesi 93 bin options ile o zaman buna zorlamıyorlardı zaten ? 

Yanıtlama zamanı:
22.05.2018 - 23:55 tarihinde, BurakHAN yazdı:

boyumun 1,69 olması

bu kısım gözden kaçmış bence yada sadece ben anlamadım nasıl bir ilişki var boy ve araç kasası arasında ??? 

22.05.2018 - 23:50 tarihinde, BurakHAN yazdı:

İnanın bana her hafta bir şey çıkıyor

eğer çok dikkat eder sürekli farklı bir şeyler ararsak her hafta değil her gün de çıkar... sanayideki ustaları parçacıları zenginleştirip kendini fakirleştirmekten öteye gidemezsin... 

soruna cevap verecek olursam ne GOLF ne de Jetta... devir harcama devri değil elindekinin kıymetini bilme devri 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.