Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51585 Focus 3 TDCI Titanium olan aracım geçen ay çok soğuk havalarda aracımın kapısını ilk açtığımda yaklaşık olarak 30 saniye kadar çizik, çizik olmuştu. Ama belirttiğim gibi sadece çok soğuk havalarda oluyoirdu ve yaklaşık olarak 30 saniye sonra bu sıkıntı kendiliğinden geçiyordu. Servise götürdüğümde cihaza bağladılar ama herhangi bir sonuç alamadılar. Ben de bu sefer elimde fotoğraf makinesi ile yaklaşmaya başladım sabahları arabama ve en sonunda sıkıntının resmini çekmeyi başarabildim. çektiğim resmi servisle paylaştım ve bu sefer detaylı bir test uyguladıklarında sorunu buldular. Sorun aracımın yazılım güncellemesine ihtiyacı olmasıymış. 2 saat süren bir yazılım güncellemesi sonucunda sıkıntım çözüldü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51593 LCD ekranlar ısıdan etkilenir ancak sizinkisi bununla alakalı değil. Ve yazılımsal bir sorun gibide değil sanki. Besleme devresi ile ilgili bir sorun gibi gözüküyor. Umarım tekrarlamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51596 F II'nin de ekranı çok soğuk havalarda menü içinde gezinirken bir önceki ekrandaki yazıların gölgelerini çok kısa da olsa gösteriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51597 Erzurum da -40 derece olduğu zamanlar benim aracım da da aynısı olmuştu..2 dk sonra hemen düzeldi.son zamanlarda hava ortalaması -25 lerde ekranda sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl Yazar comment_51601 Yazılım güncellemesi yapılmasının üzerinden yaklaşık olarak bir ay geçti. Sorun kendisini hiç tekrarlamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201214 yıl comment_51608 O değilde ne kadar kötü şu yol bilgisayarı ekranı ya.. O kadar para veriliyo atari gibi grafikleri var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201214 yıl comment_51643 paylaşım için teşekkürler..bende arabaya yaklaşmadan açıyordum ve önce bagaja bilgisayarı v.b. bırakıyordum dolayısıyla araca binmem zaman alıyordu şimdi önce ekrana bakmak gerekiyor demekki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201214 yıl Yazar comment_51770 Umarım meydana gelen bu sıkıntı sadece benimle sınırlı kalır ama bir başka arkadaşımızın arabasında da aynı sorun ortaya çıkarsa, sorununun çözümünde umarım bir katkısı olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın