Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20188 yıl comment_468377 Merhaba arkadaslar. Bugün otomatik katlanır sağ yan ayna tam acılmadı. Yarıda kalıyodu. Belki pislik vardır diye kurcaladım biraz. Arasıra calıstı. Sonra farkettimki icerden ayna görüs ayarlama da calısmıyor. Galiba aynayı kurcalarken ben bozdum. Sonra aynanın alt kısmına wd-40 sıktım. Ayna katlama kumadayla bazen calısıyo . icerden kapanıp acılmıyo ve görüs ayarlama da calısmıyor. Sol aynada problem yok. Sigortası falan yanmıs olabilir mi? Ne tavsiye edersiniz? Mayıs 1, 20188 yıl Barış Kılınç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20188 yıl comment_468378 Şöfor kısmı kumandasında bir sorun var gibi gözüküyor. Su almış, oksitlenmiş ya da arızalanmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20188 yıl comment_468379 Sağ kapi dosemesini sokunuz, sag kapi modülünün soketini cikartip takiniz, düzelecektir, korumaya almış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20188 yıl Yazar comment_468384 42 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Sağ kapi dosemesini sokunuz, sag kapi modülünün soketini cikartip takiniz, düzelecektir, korumaya almış. Kolayca sökülüyo mu? Sadeve cekmem yeterli olurmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468396 Ben c-max'da sağ ön ayna iki defa garantiden değişmişti. İkisinde de aynı bu şekilde kararsız çalışıyordu. @Tuncay A. Modülün soketi yerine sigortasını, ya da akü kutup başını sökmek daha kolay değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468409 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Ben c-max'da sağ ön ayna iki defa garantiden değişmişti. İkisinde de aynı bu şekilde kararsız çalışıyordu. @Tuncay A. Modülün soketi yerine sigortasını, ya da akü kutup başını sökmek daha kolay değil mi? Akü ya da sigorta maalesef çözüm olmuyor(Denendi) illaki o modül bi çıkartılıp takılacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468440 11 saat önce, Barış Kılınç yazdı: Kolayca sökülüyo mu? Sadeve cekmem yeterli olurmu? Kolay bir şekilde söküldüğü söylenemez.Sadece çekerek sökülmüyor malesef.Gizli civatalar mevcut.Önce onları sökmelisiniz.Youtube'de kapı döşemeleri sökme ilgili çeşitli videolar mevcut.Eğer sökecekseniz mutlaka bu videoları izlemelisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 20188 yıl comment_468442 Bana bu yöntem hiç mantıklı gelmiyor. Enerjisini kesmek ile, kablosunu çıkarmak arasında ne fark var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 20188 yıl Yazar comment_468819 Yarın manisa yetkili servise gidicem. bakalım ne diyecekler. sanırım sadece mekanizmayı değiştirmiyorlar. komple aynanın fiyatı 1000 tl nin üzerinde. olmazsa izmire geçip ayna tamiri yapan yerler varmış, onlara bakıcam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20188 yıl Yazar comment_468965 Önce manisa yetkili servise gittim. Ayna komple degisecek dediler. 1250 tl. Sonra izmir bornova 3. sanayide bir usta buldum. Aynayı söktü motorunu cıkma bir motorla degistirdi. Sürucu tarafından açı ayarlamayla ilgili bir tamir tamir yapmadı. Sadece ayna katlama yapan motor tamir gördü. Şu anda bütün fonksiyonlar calısıyor. Yani Tuncay A.' nın dedigi gibi soketi söküp takmak işe yaradı. 150 tl ye halloldu. Mayıs 5, 20188 yıl Barış Kılınç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20188 yıl comment_468966 Hem motor değişti hem soket takma sökme işe yaradı dediniz, önce motor değişti ve sonra denediğinizde hala çalışmıyor muydu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 20188 yıl Yazar comment_468993 Motoru degistirmek icin ayna komple sökuldü. Soket cıkmış oldu yani. Usta sadece katlama motorunu degıstirdi. Ayna ve soket tekrar takıldıgında hersey calısıyodu. Yukarda arkadasın dedigi gibi sürücü kısmından ayar yapma ve kücük butondan ayna kapatma calışmıyorsa sadece soketi söküp takma ise yarıyor. Cünkü katlama motoru tamir edilmeden önce kumandayla ayna yarım da olsa kapanıp acılıyordu ama sürücü kısmındaki kücük butondan kesinlikle calışmıyordu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın