Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Barış Kılınç

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Barış Kılınç tarafından yazılan her şey

  1. Motoru degistirmek icin ayna komple sökuldü. Soket cıkmış oldu yani. Usta sadece katlama motorunu degıstirdi. Ayna ve soket tekrar takıldıgında hersey calısıyodu. Yukarda arkadasın dedigi gibi sürücü kısmından ayar yapma ve kücük butondan ayna kapatma calışmıyorsa sadece soketi söküp takma ise yarıyor. Cünkü katlama motoru tamir edilmeden önce kumandayla ayna yarım da olsa kapanıp acılıyordu ama sürücü kısmındaki kücük butondan kesinlikle calışmıyordu.
  2. Önce manisa yetkili servise gittim. Ayna komple degisecek dediler. 1250 tl. Sonra izmir bornova 3. sanayide bir usta buldum. Aynayı söktü motorunu cıkma bir motorla degistirdi. Sürucu tarafından açı ayarlamayla ilgili bir tamir tamir yapmadı. Sadece ayna katlama yapan motor tamir gördü. Şu anda bütün fonksiyonlar calısıyor. Yani Tuncay A.' nın dedigi gibi soketi söküp takmak işe yaradı. 150 tl ye halloldu.
  3. Yarın manisa yetkili servise gidicem. bakalım ne diyecekler. sanırım sadece mekanizmayı değiştirmiyorlar. komple aynanın fiyatı 1000 tl nin üzerinde. olmazsa izmire geçip ayna tamiri yapan yerler varmış, onlara bakıcam.
  4. Kolayca sökülüyo mu? Sadeve cekmem yeterli olurmu?
  5. Merhaba arkadaslar. Bugün otomatik katlanır sağ yan ayna tam acılmadı. Yarıda kalıyodu. Belki pislik vardır diye kurcaladım biraz. Arasıra calıstı. Sonra farkettimki icerden ayna görüs ayarlama da calısmıyor. Galiba aynayı kurcalarken ben bozdum. Sonra aynanın alt kısmına wd-40 sıktım. Ayna katlama kumadayla bazen calısıyo . icerden kapanıp acılmıyo ve görüs ayarlama da calısmıyor. Sol aynada problem yok. Sigortası falan yanmıs olabilir mi? Ne tavsiye edersiniz?
  6. Peki x pakette bulunan özellikler tam olarak nedir? Bazı sitelerde yağmur sensörü, far sensörü, otomatik kararan ic dik aynası demiş. Bazı yerlerde park asistanı demişler. Ford yetkili satıcıları bile net cevap veremiyor.
  7. ben kafa karışıklığından yanlış yazmışım Murat bey. zenon far olacaktı.
  8. verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
  9. Mert kardeşim peki diger 2 yetkili servis motor şasi nodan bakıp neden titanium oldugunu söyledi? Bu hata neden kaynaklanıyor? Bir bilginiz var mı?
  10. mrb arkadaşlar. aranızda yeniyim. 2014 model model cmax aldım galeriden. ilanda titanium x yazıyordu. trafik sigortası yaptırırken sigortacı daha önceki sigortaların ve kaskoların titanium olarak yapıldığını söyledi. 3 yetkili servisi aradım. 2 si motor şasi nodan kontrol edip titanium olduğunu söyledi. diğeri aracın bazı özelliklerini sordu ve titanium x olduğunu söyledi. sorduğu sorular şunlar: +panoramik cam tavan var mı?, -var +cantlar kaç inç? -17 + led far var mı? -var +aracınız titanium x. bu durumda benim aracım titanium x mi yoksa titanium mu? yukardaki özellikler x paketin özellikleri mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.