Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468085 aracıma taksam ses alabirmiyim bilmiyorum herkes dizel araç ses alamazsın takılmaz vs.. söyleniyor ben birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum aracıma modifiye yaptırmak istiyorum ama birazcık da ses istiyorum bakabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468088 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Mk2- Modifiye > Focus II > Ford Garajı > Mk2- Mekanik & Motor kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl comment_468099 Ses açısından bir manası olmaz. Ama kutu içi K&N filtre alt devirleri bir canlandırabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 20188 yıl Yazar comment_468129 Dediğinizi tam olarak anlayamadım kusura bakmayın benim cahilliğim olabilir ama dizel araç için ses almak istiyorum varmı öyle bir şey yoksa hiç aramayım yok mu yinede saolun değerli yorumunuz için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 20188 yıl comment_471860 Bu videoya gözat istersen Mayıs 31, 20188 yıl Hüseyin Altuntaş tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20188 yıl comment_477053 Elektrikli Blow up 'lar var. Onlar güzel ses çıkartıyor. Gerçeği takılabilir mi bilmiyorum dizel araca. Ama siz ses dediğiniz için blow up olabilir. Açık hava filtresi ben taktım bir ara, hiçbir etkisi yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20188 yıl comment_477055 kutu içi k&N ve son susturucu ,iptali olmadan dizelde ses zor maalesef ondada alt devirler cansızlaşır blow off uygulaması yapılır fakat tam dolmasını sağlamanız gerekli ....anlamayan biri montaj yaparsa arıza lambası yakar... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın